Άγριες Μέλισσες: Έτσι θα πεθάνει ο Σωκράτης Θέμελης

Ποιο θα είναι το τέλος του

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες θα είναι συντριπτικές. Η εβδομάδα ξεκινάει με καταιγισμό εξελίξεων, ενώ ο Αλέξης Μίχας μας αποκάλυψε μέσα από το Πρωινό το πιο συγκλονιστικό spoiler που θα δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες… Τα όσα γνωρίζει για το παρελθόν ο Σωκράτης Θέμελης είναι μια βόμβα ακόμα στα θεμέλια της κοινωνίας του Διαφανίου! Μια βόμβα που ο Δούκας Σεβαστός είναι αποφασισμένος να εξουδετερώσει…

«Τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ο Δούκας Σεβαστός θα συναντηθεί με τον Σωκράτη Θέμελη και μετά από λίγο ο Σωκράτης βρίσκεται νεκρός από καρδιακό επεισόδιο. Πώς έχει συμβεί αυτό; Ο Δούκας τον δηλητηρίασε, του έριξε κάτι σε αυτό που έπινε και έτσι έπαθε το έμφραγμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό ο Δούκας. Το έχει κάνει και στην περίπτωση του Γιώργη Σταμίρη, του πατέρα των τριών αδερφών. Η Ανέτ όταν το μαθαίνει αυτό συγκλονίζεται. Φυσικά δε μιλάει. Άρα την κάνει συνένοχη.

Αντίθετα θα δούμε τη Μυρσίνη, όταν της λέει ο Δούκας την πράξη του, μάλλον να συμφωνεί. Έχουν έναν δικό τους κώδικα επικοινωνίας. Αντίθετα ο Μελέτης θα συγκλονιστεί και θα είναι αυτός που υποψιαστεί τον Δούκα, γιατί γνωρίζει τι είχε συμβεί με τον Γιώργη Σταμίρη» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος στο Πρωινό.

πηγη: thebest.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ