Αχιλλέας Μπέος: Η κόρη του μιλά στην Τζεφ Μοντάνα – «Μπορεί να μιλάει με γκέι αλλά είναι ομοφοβικός»

220

Η 39χρονη κόρη του Αχιλλέα Μπέου μίλησε στο μοντέλο που επίσης είναι κόρη υποψηφίου δημάρχου

Για τη σχέση με τον πατέρα της, Αχιλλέα Μπέο, στη σκιά των όσων έχει πει κατά καιρούς για τους ομοφυλόφιλους και των κατά καιρούς βίαιων αντιδράσεών του, μίλησε στην Τζεφ Μοντάνα η μία από τις τέσσερις κόρες του δημάρχου Βόλου από τον πρώτο γάμο του, η Eve Beos.

H 39χρονη κόρη του Αχιλλέα Μπέου είπε στην 35λεπτη συζήτηση με την Τζεφ Μοντάνα, η οποία είναι κόρη του Μάριου Ασημακόπουλου, ο οποίος είχε κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Κορίνθου το 2019, ότι ««έχω ζήσει πολλές δύσκολες στιγμές, δεν είνα εύκολος άνθρωπος ο πατέρας μου».

Όπως είπε στην Αμερική που ζει πλέον – στη Βοστώνη – έχει βρει την γαλήνη και ηρεμία που «έλειπε από τη ζωή μου για 39χρονια». «Δεν είναι ότι δεν τον αγαπάω, δεν θέλω, όμως, να ζω κοντά του» πρόσθεσε.

@tzefmontana

♬ original sound – Tzef Montana

Όσον αφορά τα ομοφοβικά σχόλια του Αχιλλέα Μπέου με τελευταίο στόχο τον Στέφανο Κασσελάκη, η κόρη του είπε πως «αυτο που βλέπετε, αυτό είναι σαν άνθρωπος».

«Είναι ομοφοβικός, μποορεί να μιλήσει με κάποιον που είναι γκέ, αλλά είναι ομοφοβικός» συνέχισε και πρόσθεσε ότι «με τρομάζει (σ.σ. ο Αχιλλέας Μπέος). Δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει, δεν είμαστε ίδιοι άνθρωποι».

Περιγράφοντας το τι έζησε ως παιδί με πατέρα τον σημερινό δήμαρχο Βόλου, η Eve Beos είπε πως «όταν μιλούσα και έλεγα κάτι που δεν του άρεσε, δεν μίλαγε και έκανε ότι δεν υπήρχα» εξομολογούμενη ότι «έχω κανει 10 χρόνια ψυχοθεραπεία».

«Με τον πατέρα μου δεν μπορώ να επικοινωνήσω, τον αγαπάω, θέλω να είναι καλά αλλά δεν μπορώ να μιλήσω μαζί του» πρόσθεσε η δεύτερη κόρη του Αχιλλέα Μπέου εξηγώντας ότι ως παιδί «τον είχα ανάγκη ψυχικά και δεν μου πρόσφερε τίποτα από αυτό».

«Αν δεν είσαι καλά, μην φέρεις παιδιά στον κόσμο. Αν δεν μπορείς να τους δώσεις αυτά που χρειάζεται ο εσωτερικός τους κόσμος μην τα φέρεις τα παιδιά στη ζωή. Θα έπρεπε να υπάρχει ψυχανάλυση για να μπορεί να γίνει κάποιος γονιός» πρόσθεσε η κόρη του Αχιλλέα Μπέου.

https://www.protothema.gr/