«Ευχαριστούμε όσους έδειξαν ότι αγαπούν τους ανθρώπους»: Συγκινεί το μήνυμα της οικογένειας του 21χρονου Γεράσιμου

822

Η οικογένεια του 21χρονου Γεράσιμου – Ιάσονα, του μόνου επιζώντα από το πρώτο βαγόνι στην τραγωδία στα Τέμπη, στέλνει ευχαριστήριο μήνυμα.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να ευχαριστήσει μέσα απ’ την καρδιά τους όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για το παιδί τους. Ο 21χρονος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κέντρο αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας, διεκδικώντας μία καλύτερη ζωή για τον εαυτό του.

Advertisement

Ο Γεράσιμος ήταν ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Είχε περάσει 118 μέρες μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Λάρισας. Τώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οικογένειά του ευχαριστεί τους γιατρούς και ανθρώπους που βοήθησαν στη μεταφορά του Γεράσιμου από τη Λάρισα στο Ανόβερο.

Η επιστολή ευχαριστηρίων της οικογένειας:

Advertisement

«Ευχαριστούμε όλους τους συνανθρώπους μας, γνωστούς και άγνωστους, που έδειξαν πώς αγαπούν οι άνθρωποι, όχι απλά συμμετέχοντες, αλλά ενστερνιζόμενοι πραγματικά με την καρδιά τους. Ευχαριστούμε τους διασώστες του ΕΚΑΒ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Ελληνική Αστυνομία, γιατί εκείνη τη μοιραία νύχτα αντέδρασαν όχι μόνο με επαγγελματισμό και απόλυτη αφοσίωση στο καθήκον τους, αλλά ακόμα περισσότερο με την καρδιά τους. Ευχαριστούμε την Πολεμική Αεροπορία, καθώς η 356 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών εκτέλεσε με επιτυχία μια πολύ ιδιαίτερη μεταφορά. Δεν αναφέρονται ονόματα από σεβασμό προς την προσωπικότητα των παραπάνω ανθρώπων, αλλά αυτό δεν αλλάζει στο παραμικρό το έργο που επιτέλεσαν και τη βοήθεια που προσέφεραν.

Σας ευγνωμονούμε.

Οικογένεια Δ. Γ. Γ.».

https://www.enimerotiko.gr/