Μητσοτάκης: Το τηλεφώνημα στη Ρεγγίνα Μακέδου και το «ευχαριστώ» της καρκινοπαθούς

1287

Η Ρεγγίνα Μακέδου που δίνει μάχη με την λευχαιμία ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΝΔ ο οποίος της εξέφρασε και  τη λύπη του που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα

Στη Ρεγγίνα Μακέδου τηλεφώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έπειτα από βίντεο που ανέβασε στο TikTok εκφράζοντας την οργή της, ως καρκινοπαθής, για τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού, ότι είναι περίπου οικονομικά ασύμφορο, το να ξοδεύονται λεφτά για τους καρκινοπαθείς τελικού σταδίου.

Ο κ. Μητσοτάκης «μου είπε ότι είναι κάθετα αντίθετος σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεο μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία δίνει πολύμηνη και σκληρή μάχη με τη λευχαιμία.

Επίσης, ζήτησε να μην υπάρξουν πολιτικές διαμάχες. «Εύχομαι να μην υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις ξανά από πολιτικούς από κανένα κόμμα καμία παράταξη! Δεν με ενδιαφέρει το κόμμα ο καρκίνος δεν είναι πολιτική!», έγραψε, ευχαριστώντας τον κ. Μητσοτάκη «για την άμεση αντίδραση». 

Στο βίντεο η κυρία Μακέδου επεσήμανε ότι ως καρκινοπαθής, τη δεύτερη φορά κόντεψε να πεθάνει. Κάλεσε δε τον πρόεδρο της ΝΔ να πάρει θέση στα όσα είπε ο πρώην υποψήφιος.

@reginamakedou @Kyriakos Mitsotakis ♬ original sound – Regina Makedou