Ακούστηκαν οι προσευχές μας: Κέρδισε τη μάχη ο 5χρονος που κατάπιε μεταλλικό παιχνίδι– Οι γιατροί του έσωσαν τη ζωή – ΒΙΝΤΕΟ

322

Τα αδύνατα- δυνατά έκαναν γιατροί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, οι οποίοι έσωσαν ένα αγοράκι 4,5 χρονών, όταν αυτό κατάπιε μεταλλικό παιχνίδι.

Η χειρουργική επέμβαση του αγοριού από τις Σέρρες πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης. Οι παιδογαστρεντερολόγοι μαζί με τους παιδοαναισθησιολόγους του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, κατάφεραν να αφαιρέσουν επιτυχώς το μεταλλικό σκυλάκι από τον οισοφάγο του.

Το αγοράκι εμφάνισε σιελόρροια και οι γονείς του το πήγαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Εκεί, εξετάστηκε από τους γιατρούς και η ακτινογραφία έδειξε ότι είχε καταπιεί και είχε σφηνώσει στον οισοφάγο του ένα μεταλλικό παιχνίδι. Αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Εκεί οι παιδίατροι ακολούθησαν την προβλεπόμενη διαδικασία σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Το πρωί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν με επιτυχία το μεταλλικό σκυλάκι από τον οισοφάγο του παιδιού.

Ο μικρός νοσηλεύεται προληπτικά και είναι καλά στην υγεία του.