Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Φως στο Τούνελ»: Βγήκαν «μαχαίρια» μεταξύ Δημακοπούλου και Λέοντος

«Φως στο Τούνελ»: Βγήκαν «μαχαίρια» μεταξύ Δημακοπούλου και Λέοντος

Άναψαν τα αίματα στον αέρα της εκπομπής Αγγελικής Νικολούλη

Όπως είχε προαναγγείλει η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, μεταξύ άλλων, και με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και των τριών θανάτων των παιδιών στην Πάτρα.

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας, για τον οποίο και κατηγορείται και έχει κριθεί προφυλακιστέα, ξεκινάει στις 31 Ιανουαρίου με τον Μάνο Δασκαλάκη να είναι ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας που θα καταθέσει εναντίον της πρώην – πλέον – συζύγου του.

Το θέμα έχει επανέλθει στην επικαιρότητα και στο στούντιο του «Τούνελ» βρέθηκε και ο Γρηγόρης Λέων, ο οποίος για ένα πολύ μεγάλο διάστημα είχε συνδέσει το όνομά του με την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά η Ουρανία Δημακοπούλου, ιατροδικαστής και πραγματογνώμονας, η οποία παρά τις αρχικές της δηλώσεις, πλέον στέκεται στο πλευρό της κατηγορουμένης, με την εκ διαμέτρου αντίθετη δήλωση από την αρχική της, ότι η κεταμίνη που δόθηκε στην Τζωρτζίνα δεν ήταν θανατηφόρα.

Η ίδια ζήτησε προσοχή και αυτοσυγκράτηση στα όσα λέγονται εναντίον της, για την στροφή της στην υπόθεση, δηλώνοντας:

«Δεν είναι η Δημακοπούλου που αλλάζει γνώμη, η επιστήμη δίνει την γνώμη της η οποία είναι συγκεκριμένη».

Έντονη διαμάχη on air

Μάλιστα στη διάρκεια της παρέμβασής της εκτυλίχθηκε μία μικρή αψιμαχία μεταξύ της κ. Δημακοπούλου και του Γρηγόρη Λέων, όταν ο ιατροδικαστής έστρεψε τα βέλη του κατά της κ. Δημακοπούλου, χωρίς να την κατονομάσει, διερωτώμενος πως άλλαξε γνώμη.

Η ιατροδικαστής απάντησε πως, «Στην αρχή διαβάσαμε πέντε ιατροδικαστικές εκθέσεις οι οποίες όμως δεν είχαν αναλυθεί. Δεν είχαμε πρόσβαση στις φωτογραφίες της αστυνομίας. Όταν ένας ιατροδικαστής δει τις φωτογραφίες της ΥΔΕΖΙ (σ.σ. Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας) και συνεχίζει να επιμένει ότι μιλάμε για ισχυρή πίεση και απόφραξη και ανθρωποκτονία, μπαίνει στα όρια του κινδύνου».

Κλείνοντας η Ουρανία Δημακοπούλου ζήτησε την προσοχή όλων, ενώ σημείωσε πως η πραγματογνωμοσύνη της και όσα έχει να καταθέσει θα ακουστούν στο δικαστήριο.

Το εν λόγω γεγονός πάντως έκανε μεγάλη εντύπωση τόσο στην Αγγελική Νικολούλη όσο και στους καλεσμένους της, καθώς η απάντηση της κ Δημακοπούλου σε όλες τις ερωτήσεις που δέχθηκε, ήταν να προσκαλέσει όποιον της απηύθυνε τον λόγο στο δικαστήριο προκειμένου να ακούσει όσα έχει να πει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ