Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣύζυγος Γεννηματά: Στην κηδεία της Φώφης η «Κιβωτός του Κόσμου» μάζεψε 31.000...

Σύζυγος Γεννηματά: Στην κηδεία της Φώφης η «Κιβωτός του Κόσμου» μάζεψε 31.000 ευρώ

«Εμείς δεν ξέραμε το ακριβές ποσό που μπήκε στου κουτί που είχαν στήσει στην κηδεία. Δεν είχαμε και κάποιο λόγο να το ελέγξουμε» λέει ο Ανδρέας Τσούνης

Για το ποσό που συγκεντρώθηκε από την Κιβωτό του Κόσμου στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά μίλησε ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης. «Εμείς είπαμε στον κόσμο όποιος ήθελε να καταθέσει αντί στεφάνων υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου, ας το κάνει. Δεν δώσαμε εμείς λεφτά. Δεν μαζέψαμε εμείς λεφτά. Και από εκεί και πέρα μας ενημέρωσαν ότι μαζεύτηκε το συγκεκριμένο ποσό. Δεν είχαμε και κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε το πόσο ή τη διαδικασία», είπε αρχικά ο κ. Τσούνης μιλώντας στον Alpha.

«Μας είπαν ότι στη μνήμη της Φώφης μαζεύτηκαν 31.000 ευρώ. Εμείς δεν ξέραμε το ακριβές ποσό που μπήκε στου κουτί που είχαν στήσει στην κηδεία. Δεν είχαμε και κάποιο λόγο να το παρακολουθήσουμε. Οι ίδιοι μας είπαν ότι μπήκε αυτό το ποσό. Τώρα αν είχε συγκεντρωθεί το διπλάσιο ποσό εμείς δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Γιατί οι λογαριασμοί ήταν αυτοί και όποιος ήθελε έβαζε και δεν είχαμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε οτιδήποτε», κατέληξε ο σύζυγος της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ