Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΞεσπά ο πατέρας της 21χρονης: «Ένας ασυνείδητος έκανε το παιδί μου άγγελο...

Ξεσπά ο πατέρας της 21χρονης: «Ένας ασυνείδητος έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό» – Συγκινεί και η μητέρα της

Αδύνατον να συνειδητοποιήσουν οι γονείς της 21χρονης φοιτήτριας πως έχασαν το παιδί τους, σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, όπου ο οδηγός του οχήματος που την παρέσυρε την άφησε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Τα λόγια του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας μαρτυρούν τον πόνο και την οργή του. Η κόρη του έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη, μετά το τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καμάρα, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.

Η κόρη του υπέκυψε στα τραύματά του και ο ίδιος αποφάσισε μαζί με τη γυναίκα του, να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, για να σωθούν ζωές. Για εκείνους ο Γολγοθάς που καλούνται να ανέβουν φαντάζει ατελείωτος. Ένα μαρτύριο στο οποίο δεν υπάρχει διέξοδος. Τα λόγια στενών συγγενών και φίλων είναι αδύνατον αυτή τη στιγμή να απαλύνουν τον πόνο τους.

Ο πατέρας της 21χρονης μίλησε στον Alpha: «Ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό» αρκέστηκε να πει.

Η ανάρτηση της μάνας

Νωρίτερα είχε κάνει μια σπαρακτική ανάρτηση η γυναίκα του. «Είμαστε όνειρο σκιάς, η μιά σκιά ονείρου; Μέσα στα μαύρα μάθια τζη, η ομορφιά του απείρου… Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος… Δε σου λεω αντίο αγάπη μου, αλλά στο επανιδείν! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω και θα σε αγαπω όσο ζω και αναπνέω» γράφει στο Facebook η μητέρα της 21χρονης, που όλες αυτές τις μέρες, περίμενε να γίνει ένα θαύμα, για να σωθεί η ζωή της κόρης της.

Η κηδεία της νεαρής φοιτήτριας η οποία σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, αναμένεται να γίνει στον τόπο καταγωγής της, στα Χανιά. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός, ότι η 21χρονη παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο στην Καμάρα, λίγες ώρες αφότου έφυγε από την οικογένειά της και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.

Δύναμη ψυχής από την οικογένεια

Η οικογένειά της επιδεικν΄ύοντας δύναμη ψυχής αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της σε ασθενείς, με τη μητέρα της να συγκλονίζει στο ThessToday.gr:

«Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν».

Η κηδεία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά, όπου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν την νεαρή φοιτήτρια, η οποία έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Στις 1.20 τα ξημερώματα Τρίτης (22/11) η φοιτήτρια τραυματίστηκε σοβαρά, όταν οδηγός την πάτησε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη καταμεσίς του οδοστρώματος στην οδό Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η άτυχη φοιτήτρια της Κτηνιατρικής του ΑΠΘ, το βράδυ της Δευτέρας ήταν στα Χανιά, στον τόπο καταγωγής της και στην θαλπωρή της οικογένειάς της και είχε πάρει την τελευταία πτήση για Θεσσαλονίκη.

Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα η φοιτήτρια, κατευθυνόμενη προς οικία φίλων της, διέσχισε την οδό Εγνατία όταν αιφνιδίως την παρέσυρε και την «πέταξε» στον αέρα ένα Ι.Χ. που οδηγούσε ένας 26χρονος σεσημασμένος Αλβανός και έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο ασυνείδητος οδηγός, όχι μόνο παρέσυρε την 21χρονη, αλλά όπως περιγράφουν οι μάρτυρες έκανε όπισθεν και πέρασε ξανά πάνω από το αιμόφυρτο και πολυτραυματισμενο κορμί της.

Μάταια οι πολίτες προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αφού ο οδηγός δεν υπολόγισε τίποτα και έγινε «καπνός» μέσα από τα στενά του κέντρου.

Λίγες ώρες αργότερα παραδόθηκε και συνελήφθη ο 26χρονος που ομολόγησε ότι ήταν αυτός που παρέσυρε την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ