Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣοφία Βόσσου: Η κόρη της αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο, Βασίλη Δημάκη μέσα στις...

Σοφία Βόσσου: Η κόρη της αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο, Βασίλη Δημάκη μέσα στις φυλακές

«Σε αυτές τις συνθήκες, οι δεσμοί μεγαλώνουν» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ερασμία Μάνου

Μία ιδιαίτερη ιστορία αγάπης ζει η Ερασμία Μάνου.

Η τραγουδίστρια και κόρη της Σοφίας Βόσσου αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο, Βασίλη Δημάκη, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μιλώντας στο Happy Day η Ερασμία Μάνου αποκάλυψε το πώς γνώρισε τον αγαπημένο της, πώς πραγματοποιήθηκε η τελετή και φυσικά, περιέγραψε την αντίδραση της μητέρας της.

«Σε αυτές τις συνθήκες, οι δεσμοί μεγαλώνουν. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη γνωριμία τους και εξήγησε πώς συνέβη. «Αρχίσαμε να επικοινωνούμε, όταν έκανε απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα στα social media, τον λογαριασμό δεν τον χειριζόταν εκείνος, αλλά του το μετέφεραν το μήνυμά μου», είπε αρχικά.

«Εκείνος ζήτησε το τηλέφωνό μου κι εκείνος επικοινώνησε μαζί μου. Μιλάγαμε και μετά πήγαινα στα επισκεπτήρια να τον δω κάθε 15 ημέρες και τον έβλεπα κλεφτά, όταν πήγαινε στο νοσοκομείο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τόνισε μάλιστα, πως και οι άνθρωποι που βρίσκονται στη φυλακή, δεν παύουν να είναι κι εκείνοι άνθρωποι.

Τέλος, εξήγησε πώς πραγματοποιήθηκε ο αρραβώνας τους. «Πήραμε μια ειδική άδεια για λίγες ώρες. Ήταν περίεργο όλο αυτό. Και η μαμά μου ήρθε, είναι πολύ καλά μεταξύ τους. Επικοινωνούν κιόλας με κάποια τηλέφωνα. Στην αρχή η μητέρα μου φοβήθηκε. Δεν είναι εύκολο να αποδεχτεί η κοινωνία ότι έχω αρραβωνιαστεί έναν κρατούμενο. Κάνω πολλά όνειρα με τον Βασίλη. Ελπίζω αυτή η ιστορία να τελειώσει γρήγορα, έχει εκτίσει την ποινή του», εξήγησε κλείνοντας.

Ο Βασίλης Δημάκης είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξη 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία. Το 2020 είχε προχωρήσει σε απεργία πείνας και δίψας, προκειμένου να διεκδικήσει το δικαίωμά του για ισότιμη εκπαίδευση κατά την κράτηση.

Πριν λίγους μήνες, ο Βασίλης Δημάκης παραβίασε τους όρους της προσωρινής εκπαιδευτικής άδειας που έλαβε.

Η σύλληψη έγινε άνδρες της ΕΚΑΜ οι οποίοι έκαναν έφοδο στο σπίτι γυναίκας αλβανικής καταγωγής, γνωστής στις αρχές και φίλης του Δημάκη η οποία και τον έκρυβε από τη στιγμή που έσπασε το βραχιολάκι του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ