Άγιοι Ισίδωροι: Ουρές πιστών μέχρι τα ξημερώματα για τον «θαυματουργό» σταυρό

Τι λένε οι πιστοί – Γιώργος Αγγελόπουλος, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Πάνος Μουζουράκης, Μελίνα Ασλανίδου ανάμεσα στους διάσημους επισκέπτες του ναού

Μέχρι τα ξημερώματα κράτησε το σταύρωμα των πιστών με το «θαυματουργό» σταυρό στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Οι πιστοί είχαν σχηματίσει τεράστιες ουρές έξω από το εκκλησάκι, από το πρωί της Τετάρτης, ανήμερα της Ύψωσης του Τίμιου Σταύρου και περίμεναν αρκετές ώρες ώστε να σταυρωθούν από τον παπά-Δημήτρη μετά τις ιστορίες που έχουν ακούσει για «θαύματα».

Μία υπόθεση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους κόλπους της Εκκλησίας.

Το μυστικό του «θαυματουργού» Σταυρού

Αυτό που έχει παρακινήσει αρκετούς πιστούς είναι η ιστορία που θέλει τον ιερέα του ναού των Αγίων Ισιδώρων, ο οποίος σε ηλικία 15 ετών έπασχε από λευχαιμία, να σταυρώνεται από μια γυναίκα και να γίνεται καλά, με τον ίδιο πλέον να χρησιμοποιεί τον ίδιο σταυρό για να ευλογεί τους πιστούς.

«Είναι ένας απλός ξύλινος Σταυρός, ο οποίος έχει την ουράνιον χάρη γιατί δεν προήλθε από τη γη αλλά από τον ουρανό. Είναι ένα ξύλο τρισυπόστατο», αναφέρει ο εφημέριος του ναού, Δημήτριος Λουπασάκης.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ