Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Το άγχος σ' έφαγε μπαμπά και η υπερβολική πίεση»: Συγκλονίζει η κόρη...

«Το άγχος σ’ έφαγε μπαμπά και η υπερβολική πίεση»: Συγκλονίζει η κόρη του διευθυντή του ΕΦΚΑ που πέθανε στο γραφείο

«Εγώ ξέρω ότι κάθε ΣΚ το τελευταίο διάστημα ήσουν εκεί, ξέρω ότι κάθε μέρα πάλευες και για το μέλλον μου, για το μέλλον μας μπαμπά μου, ναι, αυτό ήταν το οξυγόνο σου», γράφει η 19χρονη Χριστίνα 

Δεν έχουν τέλος τα δάκρυα για την 19χρονη Χριστίνα, την κόρη του διευθυντή του ΕΦΚΑ Κωνσταντίνου Κούρκουλου, που έχασε την ζωή του το απόγευμα της Κυριακής στο γραφείο του επί της οδού Κεφαλληνίας, που έμελλε να επισκεφτεί για τελευταία φορά για λόγους εργασίας.

Μπορεί μέχρι ώρας να μην έχει γίνει γνωστός ο χρόνος και ο τόπος της κηδείας του, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr εκκρεμούν ακόμα κάποιες διαδικασίες, ωστόσο συγκλονίζουν τα χιλιάδες μηνύματα των φίλων και συνεργατών του κάτω από την ανάρτηση της κόρης του στην κλειστή ομάδα των εργαζομένων του ΕΦΚΑ στο Facebook.

Στο δεύτερο αδημοσίευτο κομμάτι της ανάρτησης η 19χρονη φοιτήτρια της σχολής Καλών Τεχνών θεωρεί πως το άγχος ήταν εκείνο που καθόρισε το τέλος του πολυαγαπημένου της πατέρα, που δεν έπαυε ακόμα και στις πιο χαρούμενες οικογενειακές του στιγμές με την σύζυγο του Ελένη κι εκείνη, να σκέφτεται τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Όπως αναφέρει «Το άγχος σ έφαγε μπαμπά, το άγχος και η υπερβολική πίεση» που αισθανόταν ο 57χρονος ο οποίος υπήρξε σύμφωνα με τους συναδέλφους του υπόδειγμα και έμπνευση για όλους.

Πιο συγκεκριμένα η 19χρονη στο κομμάτι αυτό γράφει:

«Εγώ ξέρω ότι κάθε σκ το τελευταίο διάστημα ήσουν εκεί, ξέρω ότι κάθε μέρα πάλευες και για το μέλλον μου, για το μέλλον μας μπαμπά μου, ναι, αυτό ήταν το οξυγόνο σου. Θα μας λείψεις πολύ, θα μπορούσα να γράφω ώρες για σένα, δεν ήμουν έτοιμη για αυτό μπαμπά, ούτε εσύ νομίζω» ενώ στη συνέχεια ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους του για την αγάπης τους στο πρόσωπο του πατέρας της. Το μήνυμα που μοιάζει με αποχαιρετιστήριο θρήνο της κόρης προς τον πατέρα που φεύγει άδοξα από την ζωή καταλήγει ως εξής:

«Το άγχος σ έφαγε μπαμπά, το άγχος και η υπερβολική πίεση από ανώτερους, το ξέρω, το βίωνα μαζί σου. Αντίο μπαμπούλη.

Συγκλονιστικά τα όσα γράφουν για τον Κωνσταντίνο Κούρκουλο και οι συνάδελφοί του, όπου με κάποιους από αυτούς είχε αναπτύξει και φιλικές σχέσεις που έμεναν αναλλοίωτες στο χρόνο.

Ο 57χρονος εργαζόταν στον χώρο των ασφαλιστικών ταμείων για πάνω από 30 χρόνια και μάλιστα σε διοικητικές θέσεις. Είχε ξεκινήσει από το Ταμείο Νομικών, ενώ θήτευσε και στο Περιφερειακό Υποκατάστημα Συντάξεων της οδού Νικηφόρου. Στο υποκατάστημα των Πατησίων εργαζόταν τον τελευταίο χρόνο. Στο Ταμείο Νομικών είχε γνωριστεί και με την σύζυγο Ελένη, η οποία εργαζόταν ως υπάλληλος κι εκείνη στο ίδιο ταμείο. Μαζί απέκτησαν την Χριστίνα η οποία από τον Σεπτέμβριο του 2020 είναι φοιτήτρια στην σχολή Καλών Τεχνών.

Το αιφνίδιο τέλος

Η αντίστροφη μέτρηση για την ζωή του ευσυνείδητου διευθυντή, όπως όλοι αναφέρουν, ξεκίνησε όταν τον επισκέφτηκε στο γραφείο του η συνάδελφος του, προκειμένου να τον χαιρετήσει καθώς είχε τελειώσει την δουλειά που της είχε αναθέσει. Νωρίτερα τόσο εκείνος όσο και δυο ακόμα άτομα της υπηρεσίας είχαν βρεθεί στα γραφεία τους, προκειμένου να διευθετήσουν κάποιες εργασίες της εβδομάδας που θα ξεκινούσε.

Έτσι όταν η γυναίκα τελείωσε την εργασία της πήγε μέχρι το γραφείο του να τον χαιρετήσει. Τότε εκείνος σηκώθηκε να την ευχαριστήσει και να την ξεπροβοδίσει, όπως έκανε πάντα με όλους. Η υπάλληλος προχώρησε μπροστά όταν ξαφνικά άκουσε ένα θόρυβο πίσω της από την πτώση του Κώστα Κούρκουλου. Γυρίζει και τον βλέπει στο πάτωμα, πλησιάζει, καθώς νόμιζε πως είχε λιποθυμήσει και εκεί διαπιστώνει πως δεν έχει σφυγμό. Τρέχει στο παράθυρο και καλεί αμέσως βοήθεια. Σύμφωνα με την περιγραφή ο 57χρονος άνδρας στην προσπάθεια του να κρατηθεί από κάπου πιάστηκε από τον πυροσβεστήρα, που υπήρχε στον τοίχο τον οποίο ξήλωσε με την φόρα της πτώσης του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ