Γιάννης Κοντούλης: Αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στον σύζυγο της Δέσποινας Μοιραράκη

Υποβασταζόμενοι οι γονείς και η σύζυγός του στη Μητρόπολη Αθηνών – Κηδεύεται με τιμές ναυάρχου

To τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι στον Γιάννη Κοντούλη, τον σύζυγο της Δέσποινας Μοιραράκη, που άφησε την περασμένη εβδομάδα την τελευταία του πνοή «χτυπημένος» από τον καρκίνο.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψάλλεται στην Μητρόπολη Αθηνών, όπου θα του αποδοθούν τιμές Ναυάρχου από το Πολεμικό Ναυτικό. Η ταφή θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Γιάννη Κοντούλη, οι οποίοι έφτασαν υποβασταζόμενοι στην Μητρόπολη Αθηνών οι οποίοι καλούνται σήμερα να αποχαιρετήσουν τον γιο τους.Δύσκολες ώρες και για την Δέσποινα Μοιραράκη που όλο αυτό το διάστημα είχε επιλέξει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσα βίωνε σεβόμενη την επιθυμία του συζύγου της που δεν ήθελε ο κόσμος να ξέρει τι περνά.

Δύσκολες ώρες και για την Δέσποινα Μοιραράκη που όλο αυτό το διάστημα είχε επιλέξει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσα βίωνε σεβόμενη την επιθυμία του συζύγου της που δεν ήθελε ο κόσμος να ξέρει τι περνά.

«Έχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου. Ο πόνος μου είναι τεράστιος», ήταν τα λόγια που μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή τις περασμένες ημέρες για την απώλεια που βιώνει η επιχειρηματίας.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ