Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΈγκλημα στον Μυλοπόταμο: «Σήμερα χάνω τα πάντα, σήμερα τελειώνουν όλα», λέει ο...

Έγκλημα στον Μυλοπόταμο: «Σήμερα χάνω τα πάντα, σήμερα τελειώνουν όλα», λέει ο αδερφός του 22χρονου

Η οικογένεια του θύματος προσπαθεί να βρει τον λόγο που ο δράστης σήκωσε το όπλο του και με τέσσερις σφαίρες, δολοφόνησε εν ψυχρώ τον πατέρα ενός βρέφους 30 ημερών

«Σήμερα για μένα τελειώνουν τα πάντα… Χάνω τα πάντα… Μ’ άφησε μόνο μου με πέντε μωρά…», δήλωσε ο αδερφός του 22χρονου που δολοφονήθηκε το απόγευμα της Κυριακής από 44χρονο συγχωριανό του

Ο αδερφός του θύματος μιλώντας στο Mega ξεσπά κάνοντας λόγο για μία έχθρα που κρατάει πολλά χρόνια και ο πόνος που νιώθει τον κάνει να λέει σκληρά πράγματα που ωστόσο δεν τα εννοεί. «Δέκα χρόνια τους παλεύω, θα μπουν εκεί που είναι ο αδελφός μου…», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Απαιτώ από τον ίδιο τον δολοφόνο να βγει και να πει τον λόγο… Δεν μπορώ να καταλάβω… Προσπαθώ… Δεν μπορώ να καταλάβω…», επεσήμανε ο αδερφός του 22χρονου. 

Όπως λέει από τα 10 σπίτια του χωριού, το φονικό αυτό έκλεισε τα πέντε. Όλα άλλαξαν τη στιγμή που ο 44χρονος πάτησε τη σκανδάλη. «Δεν ξαναξημερώνει καλη μέρα για μένα… Θα έρθουν στο χωριό και; Τι θα πούμε; Καλημέρα;… Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα», δήλωσε ακόμη.

Την  ίδια ώρα το Αργουλιό στον Μυλοπόταμο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό αστυνομικό κλοιό ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται έξω από τα σπίτια τόσο του θύματος όσο και του δράστη, τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά το ένα στο άλλο. 

Σημειώνεται πως συγγενείς και φίλοι λένε αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στον 22χρονο. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Πεντηκοστής και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του αγίου Μάμα.

«Δεν σε άφησαν να χαρείς το γιο σου άντρα μου» – Συγκλονίζει η μαντινάδα της χήρας του 22χρονου

Με μια σπαρακτική μαντινάδα αποχαιρετά η σύζυγος του 22χρονου Κώστα, τον πατέρα του παιδιού της. «Δεν σε άφησαν να χαρείς το γιο σου άντρα μου. Πως τον αποχωρίστηκες απού δεν είχες άλλο το γιο σου απού θα ναι μοναχός στου δρόμου του το ζάλο. Στο νεικό σου πρόσωπο ζωγραφισμένη η θλίψη που ´ναι ο αέρας τση χαράς δα μπλιο για να φυσήξει . Οντέ μου το πρωτόπανε πως θέλα το πιστέψω πως ήπρεπε τον υστερνό χαιρετισμό να πέψω…», αναφέρει η μαντινάδα.

Η σύζυγος και η οικογένεια του 22χρονου βάφτισαν τη Δευτέρα το νεογέννητο παιδί του, όπως ορίζει το έθιμο προκειμένου να γίνει η κηδεία και έδωσαν στο μωρό το όνομα του πατέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ