Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΗ δραματική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τη μεταφορά βρέφους που δεν ανέπνεε...

Η δραματική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τη μεταφορά βρέφους που δεν ανέπνεε στο «Παίδων»

Η αγωνιώδης προσπάθεια των αστυνομικών της ΔΙΑΣ για να μεταφέρουν έγκαιρα στο νοσοκομείο «Παίδων» ένα βρέφος 9,5 μηνών.

Η αγωνιώδης προσπάθεια που έκαναν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ για να φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο «Παίδων» ένα βρέφος 9,5 μηνών καταγράφεται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν στις 2 Ιουνίου, λίγο μετά τις 20:00, όταν η ομάδα ΔΙΑΣ 305-1 ενημερώθηκε ότι το βρέφος έχει καταπιεί κάποιο αντικείμενο και δεν μπορεί να αναπνεύσει, με την διακομιδή του στο νοσοκομείο να κρίνεται επιβεβλημένη.

Ωστόσο, το περιστατικό σημειώθηκε στη Γλυφάδα και η οικογένεια του βρέφους γνώριζε ότι κάθε στιγμή μετράει για την υγεία του παιδιού τους.

Έτσι, οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ κατέβαλαν προσπάθεια για να φτάσει το βρέφος στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να κάνουν με τη σειρά τους ότι έπρεπε για να ξεπεράσει τον κίνδυνο το 9,5 μηνών αγοράκι.

«Τα συγκεκριμένα παιδιά δεν έκαναν απλά το καθήκον τους, αλλά κάτι περισσότερο. Η παρουσία τους και η βοήθειά τους, αποδείχθηκε καθοριστική για την υγεία του γιου μου» ανέφερε ο πατέρας του βρέφους, συμπληρώνοντας ότι πλέον το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

«Εύχομαι σε όλους να παραμείνουν άνθρωποι και να αλληλοϋποστηριζόμαστε» κατέληξε ο πατέρας του μικρού αγοριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ