Χανιά: 7χρονο παιδί κινδύνευσε να πνιγεί σε πισίνα – Το επανέφεραν έπειτα από δραματικές προσπάθειες

274

Στιγμές αγωνίας για ένα 7χρονο αγοράκι, το οποίο κινδύνευσε να πνιγεί σε πισίνα ξενοδοχείου στο Κολυμπάρι, στα Χανιά, το απόγευμα του Σαββάτου.

Πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων αναφέρουν ότι το παιδί που έπαιζε στις νεροτσουλήθρες, εντοπίστηκε αναίσθητο μέσα στην πισίνα να πλέει μπρούμυτα με τα χέρια ανοιχτά, λίγο μετά τις 18.00.

Μία τουρίστρια έσπευσε κι έβγαλε έξω το παιδί, το γύρισε στο πλάι και άρχισε να του δίνει τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο μετέβησαν άμεσα και οι ναυαγοσώστες.

Το αγοράκι που είχε πιει νερό, συνήλθε για λίγο κι έχασε πάλι τις αισθήσεις του, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία σε όσους βρίσκονταν εκεί.

Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε στο ξενοδοχείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο, όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 7χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Το παιδί φέρεται πως έπαιζε μόνο του στις νεροτσουλήθρες, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός πατέρας του είναι εργαζόμενος στο ξενοδοχείο.