Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΧαλκίδα: Παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνά καλώδια σε παιδική χαρά

Χαλκίδα: Παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνά καλώδια σε παιδική χαρά

Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου έμεινε για 10 ώρες και πήρε εξιτήριο – Δείτε φωτογραφίες

Απαράδεκτη είναι η κατάσταση σε παιδική χαρά στην Χαλκίδα, με ένα παιδί μάλιστα να κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παιδική χαρά στην οδό Κυμαίων στη Χαλκίδα, το βράδυ της Παρασκευής, έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο κολώνας που ήταν στον χώρο και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Το παιδάκι μετά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε πως δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο πήρε εξιτήριο μετά από 10 ώρες περίπου παραμονής εκεί.

Η συγκεκριμένη παιδική χαρά είχε ανακατασκευαστεί από τον Δήμο Χαλκιδέων και πληρούσε τις προδιαγραφές, καθώς πριν από λίγα χρόνια εξαιτίας δυστυχήματος στην Αθήνα αυστηροποιήθηκε το νομοθετικό πλαίσιο γύρω από τις παιδικές χαρές με τους δημάρχους της χώρας, στην πλειονότητά τους να βρίσκονται κατηγορούμενοι για ακατάλληλες παιδικές χαρές.

Ο εν λόγω χώρος ωστόσο που θα έπρεπε να αποτελεί καταφύγιο για τα παιδιά δέχεται και πολύ συχνά βανδαλισμούς από παρέες νεαρών, κάτι αντίστοιχο φαίνεται πως έγινε και εν προκειμένω, αφού από την κολώνα την οποία ακούμπησε το παιδί είχε αφαιρεθεί το καπάκι, με αποτέλεσμα να καθίσταται μεγάλος κίνδυνος για τα παιδιά που παίζουν εκεί.

Πηγή: evima.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ