Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΘεσσαλονίκη: Νεαρός βούτηξε και έσωσε γυναίκα που έπεσε στον Θερμαϊκό - «Δεν...

Θεσσαλονίκη: Νεαρός βούτηξε και έσωσε γυναίκα που έπεσε στον Θερμαϊκό – «Δεν θα ήταν ζωντανή, αν δεν έβγαινε έγκαιρα»

Πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας 60-65 ετών, ανεξήγητος ο λόγος που έπεσε στο λιμάνι – Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε προληπτικά στο νοσοκομείο

Για ανεξήγητο λόγο μία γυναίκα έπεσε μέσα στον Θερμαϊκό  σήμερα το απόγευμα από την πρώτη προβλήτα του λιμανιού Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestivaΙ.gr, πρόκειται για μία γυναίκα ηλικίας 60-65 ετών περίπου, η οποία βρέθηκε ξαφνικά στην θάλασσα λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Τρίτης.

Μπροστά στο περιστατικό έτυχε να βρεθεί ο 21χρονος Γιώργος Νικόπουλος, που καθόταν στο λιμάνι μαζί με την κοπέλα του, ο οποίος είδε την πτώση της γυναίκας και χωρίς να το σκεφτεί πήδηξε για να την σώσει.

«Έπεσα στη θάλασσα και προσπάθησα να κάνω ότι είναι δυνατό για να την σώσω. Δεν θα ήταν ζωντανή, αν δεν την έβγαζε κάποιος πριν φτάσει η Αστυνομία», είπε σε δηλώσεις του ο 21χρονος.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου για προληπτικούς λόγους.

Τι δήλωσε ο 21χρονος:

grtimes.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ