Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΩραιόκαστρο: Αυτή είναι η 21χρονη που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο...

Ωραιόκαστρο: Αυτή είναι η 21χρονη που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο – Διασωληνωμένοι τρεις νεαροί ακόμη

Η άτυχη κοπέλα ανασύρθηκε νεκρή από την Πυροσβεστική – Σοβαρά τραυματίες οι υπόλοιποι επιβάτες του οχήματος, ο ένας εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση – Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της μοιραίας πρόσκρουσης

Άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και έρχεται να προστεθεί στα χιλιάδες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του protothema.gr  το σημείο του δυστυχήματος είναι ανοικτό μέρος, ενώ έχουν κάποια από τα υπολείμματα της σύγκρουσης του οχήματος με την κολώνα φωτισμού η οποία γέρνει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  επέβαιναν δύο κορίτσια και δύο αγόρια  στο όχημα, το οποίο ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Θεσσαλονίκης στην περιοχή του Ωραιοκάστρου και είχε ως αποτέλσμα τον θανάσιμο τραυματισμό μιας 21χρονης κοπέλαςκαι τρεις σοβαρά τραυματίες.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του κολεγίου ICBS περίπου στις 2 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μοιραία πρόσκρουση έγινε όταν ο οδηγός του αυτοκίνητου έχασε τον έλεγχο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα να πέσει με  σφοδρότητα πάνω στην κολώνα.

Αμέσως κάτοικοι της περιοχής και περαστικοί οδηγοί ειδοποίησαν τις Αρχές και η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε συνολικά  τέσσερις νεαρούς επιβάτες, δύο άνδρες και δύο γυναίκες. Μία από τα κορίτσια, η 21χρονη Μ. Π., ανασύρθηκε δυστυχώς νεκρή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ