Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ALEXANDER SHASHA (ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΣΑΣΑ) 3 ΕΤΩΝ

ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ALEXANDER SHASHA (ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΣΑΣΑ) 3 ΕΤΩΝ

Δυστυχώς, η αναζήτηση του Alexander Shasha (ον.) Zdanovych Yakhno (επ.), 3 ετών, ουκρανικής καταγωγής, έληξε σήμερα με τον χειρότερο τρόπο που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Σήμερα, 6 Απριλίου 2022, ενημερωθήκαμε από τον συνεργαζόμενο φορέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe – ΜCE) ότι η σωρός του ανήλικου εντοπίστηκε και ταυτοποιήθηκε από την μητέρα του.

Να σας θυμίσουμε ότι ο ανήλικος είχε εξαφανιστεί στις 10 Μαρτίου 2022 από περιοχή ιχθυοκαλλιέργειας ανάμεσα στις πόλεις Tolokun και Sukholuchchya του Κιέβου. Ρώσικες δυνάμεις εισέβαλαν στην περιοχή Vyshhorod του Κιέβου και ο ανήλικος, μαζί με άλλα 15 άτομα, προσπάθησε να διασχίσει την λίμνη μέσω βάρκας. Δυστυχώς, η βάρκα ανετράπη και 5 άτομα εντοπίστηκαν νεκρά, μέσα σε αυτά και η γιαγιά του. Ο Alexander Shasha ήταν ο μοναδικός που φορούσε σωσίβιο γιλέκο.  

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θέλει να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη στην οικογένεια του και μέσω των Συνεργαζόμενων Φορέων του Συλλόγου θα είναι δίπλα στην οικογένεια για ό τι χρειαστεί.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης                                     «Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116000»

xamogelo.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ