Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑρκαλοχώρι: Αυτός είναι ο 23χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή στην...

Αρκαλοχώρι: Αυτός είναι ο 23χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Τα οχήματα του νεαρού και της 51χρονης γυναίκας  συγκρούστηκαν μετωπικά – Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης βρήκαν ακαριαίο θάνατο

Ακόμα δύο συνάνθρωποι μας έχασαν την ζωή τους στην άσφαλτο, καθώς τα οχήματα τους συγκρούστηκαν σήμερα το πρωί και συγκεκριμένα στις 6:45, στον δρόμο Ηρακλείου-Μοιρών στο ύψος του Αρκαλοχωρίου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 23χρονος Ν. Γ., οδηγός του ενός οχήματος, επέστρεφε στο χωριό του και στο  συγκεκριμένο σημείο του δρόμου  συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της 51χρονης Δ. Β., η οποία κινούταν στο αντίθετο ρεύμα.

Η σύγκρουση των οχημάτων ήταν σφοδρή με αποτέλσμα να χάσουν την ζωή τους ακαριαία και οι δύο οδηγοί, ενώ τα αυτοκίνητα τους έγιναν άμορφες μάζες.

Στον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος, έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ  που ειδοποιήθηκαν από διερχόμενους οδηγούς, ενώ για τον απεγκλωβισμό των δύο ανθρώπων μέσα από τις λαμαρίνες χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η 51χρονη γυναίκα, η οποία είναι παντρεμένη με παιδιά, κατευθυνόταν προς το Ηράκλειο στον χώρο εργασίας της, όπου διατηρεί κομμωτήριο, ενώ ο 23χρονος νεαρός επέστρεφε στο σπίτι του.

Η Τροχαία Ηρακλείου ψάχνει «απαντήσεις» στα λάστιχα και το φρενάρισμα των δύο οχημάτων προκειμένου να καταλάβει τι συνέβη το πρωινό του Σαββάτου και χάθηκαν άδικα δύο ζωές.

Ο 23χρονος Ν. Γ., είχε τελειώσει το στρατιωτικό του και εργαζόταν στην οικογενειακή κτηνοτροφική μονάδα, ήδη το προφίλ του στο facebook δέχετε τα μηνύματα αγάπης φίλων και συγγενών του.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του ekriti.gr, η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα και οι δύο άνθρωποι -ένας άνδρας 23 ετών και μία γυναίκα 51 ετών- να βρουν ακαριαίο θάνατο.

Η Τροχαία Ηρακλείου ερευνά τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ