Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜαριάννα Κιμούλη: Η κόρη του Γιώργου Κιμούλη μιλά για το κίνημα #metoo...

Μαριάννα Κιμούλη: Η κόρη του Γιώργου Κιμούλη μιλά για το κίνημα #metoo και την εμπλοκή του πατέρα της

Τι είπε για τα επαγγελματικά της η ηθοποιός

Η Μαριάννα Κιμούλη, η κόρη του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Παιχνίδια στη σοφίτα». Με αφορμή την κοπή της πίτας η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Happy Day τόσο για τα επαγγελματικά της σχέδια όσο και το κίνημα #metoo.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Θεωρώ ότι είναι κάτι απαραίτητο για τη δουλειά μας. Εννοείται πως θα το τολμούσα και όλο και κάποιες συζητήσεις γίνονται. Ο πατέρας μου όταν του είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός μου είπε, “καλή τύχη” και να έχω αντοχή. Έχω δεχτεί έντονη κριτική και σύγκριση με τον πατέρα μου. Θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά το γεγονός ότι είμαι γυναίκα και εκείνος άντρας βοηθάει», είπε η Μαριάννα Κιμούλη.

Όσο για το κίνημα #metoo αλλά και την εμπλοκή του ονόματος του πατέρα της σε αυτό είπε: «Ο μόνος δρόμος είναι να αρχίσουμε να σεβόμαστε τη διαφορετικότητα. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα το αντιληφθούμε αυτό. Είναι καλό το ότι ξεκίνησε από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά δε πρέπει να μείνει μόνο εκεί, αφορά όλους τους εργασιακούς χώρους. Δε θα ήθελα να επεκταθώ για την εμπλοκή του πατέρα μου. Είναι μια υπόθεση που αφορά τον ίδιο και τους δικηγόρους του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ