Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝεκρός ο γιατρός Μιλτιάδης Λασκαρίδης: Ο Tραγικός θάνατος χθες βράδυ που βύθισε...

Νεκρός ο γιατρός Μιλτιάδης Λασκαρίδης: Ο Tραγικός θάνατος χθες βράδυ που βύθισε την Μαγνησία στη θλίψη

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα με μηχανή ο γνωστός γυναικολόγος του Βόλου Μιλτιάδης Λασκαρίδης που ζούσε στην περιοχή του Αλμυρού.

Νεκρός σε τροχαίο στην Ευξεινούπολη έπεσε ένας 60χρονος, ο γυναικολόγος Μιλτιάδης Λασκαρίδης, που ήταν οδηγός μοτοσυκλέτας που έπεσε σε προπορευόμενο φορτηγό, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο χθες το βράδυ.

Το δυστύχημα έγινε στις 10.30 το βράδυ της Πέμπτης, στην Ευξεινούπολη Αλμυρού.

Συγκεκριμένα, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός, κινούμενη επί της οδού Ηρ. Πολυτεχνείου με κατεύθυνση από Αλμυρό προς Ανάβρα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προσέκρουσε αρχικά σε σταθμευμένο επί της ιδίας κατεύθυνσης Ι.Χ. φορτηγό όχημα και εν συνεχεία εξετράπη αριστερά της πορείας της και προσέκρουσε σε αντιθέτως κινούμενο διερχόμενο Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της της μοτοσικλέτας και τις υλικές ζημιές των εμπλεκόμενων οχημάτων.

Ο τραυματισθείς οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Κ.Υ Αλμυρού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οδηγός του Ι.Χ.Ε. οχήματος, δεν τραυματίστηκε. Παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος, ερευνώνται. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Ο θάνατος του Μίλτου Λασκαρίδη, σόκαρε την κοινωνία του Αλμυρού και όσους τον γνώριζαν. Ήταν άνθρωπος με έντονη κοινωνική δράση και ιδιαίτερα αγαπητός. Προσέφερε τις υπηρεσίες του ως γιατρός και ως φίλος, σε όσους είχαν ανάγκη, ενώ συμμετείχε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευξεινούπολης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ