Κορωνοϊός: Θρήνος στην Πέλλα για 29χρονο που νόσησε τη νύχτα που έκανε πρόταση γάμου και πέθανε δύο μήνες μετά

561

Έδωσε σκληρή μάχη επί δύο μήνες στο ΑΧΕΠΑ – Δεν είχε εμβολιαστεί

Άλλος ένας νέος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον κορωνοϊό, αυτήν τη φορά στην Πέλλα.

Στα 29 του χρόνια «έσβησε» από κορωνοϊό, έπειρα από δύο μήνες σκληρής μάχης που έδωσε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός άνδρας πρόσφατα είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δεν είχε εμβολιαστεί λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε με το ανοσοποιητικό του σύστημα.

Συγγενείς του μίλησαν στην εκπομπή «Live News» για τον χαμό του και είπαν πως ο γιατρός του ήταν αυτός που του συνέστησε, λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε, να μην εμβολιαστεί.

«Ήθελε το παιδί να εμβολιαστεί. Απλά στην πορεία δεν ξέρω τι έγινε. Δεν είχε τα κατάλληλα αντισώματα, δεν μπορούσε ο οργανισμός του να κρατήσει τα αντισώματα».

Κανένας όμως δεν περίμενε την τραγική αυτή κατάληξη.

«Δεν το περιμέναμε η αλήθεια είναι. Από το νοσοκομείο μας έλεγαν ότι πήγαινε καλά αφού πήγαινε καλά τώρα τι έγινε και τι δεν έγινε».

Τραγική ειρωνεία

Ο νεαρός κόλλησε κορωνοϊό την ημέρα που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

«Αφού εκεί μπροστά μας έγινε. Ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο γιατί δεν το περιμέναμε. Σηκώθηκε η νύφη να πετάξει την ανθοδέσμη. Κι εκείνη την ώρα σηκώθηκε και ο Κωνσταντίνος και άρπαξε την ανθοδέσμη από την νύφη και τη χάρισε στην κοπέλα του. Και έσκυψε και μπροστά της».

Ο 29χρονος είχε καταγωγή από την Σωσάνδρα Πέλλας. Η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί στην θλίψη από την απώλεια του.