Άκης Τσοχατζόπουλος: Συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο 8 μήνες πριν πεθάνει – «Ζητώ συγνώμη από την γυναίκα μου»

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος λίγους μήνες πριν τον θάνατό του, σ’ ένα συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο, ζητάει συγνώμη από τη γυναίκα του και αποκαλύπτει μία πλεκτάνη σε βάρος του.

Μετά την αποκάλυψη ότι η Βίκυ Τσοχατζοπούλου βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την ξαδέλφη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου, το Πρωινό παρουσίασε, για πρώτη φορά, ένα συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο.

Οκτώ μήνες πριν ο πρώην υπουργός “φύγει” από τη ζωή, μιλάει για την κόντρα με την οικογένειά του, εκφράζοντας την πικρία του.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος καταγγέλλει ότι είναι θύμα σπείρας

Όπως αναφέρει “είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα του 2020. Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα δράσης μίας σπείρας με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τόσο η ξαδέρφη μου, η Νίκη, όσο και μία σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο μου”.

Η ειλικρινή συγνώμη του Άκη Τσοχατζόπουλου στη γυναίκα του

Και συμπληρώνει “καταγγέλλω αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά, διότι λειτούργησε και εκβιαστικά στη δράση των όσων είχαν κάνει απέναντί μου. Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη έντονα από τη γυναίκα μου, διότι δεν κατάφερα με 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το μπούλινγκ και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου”.

Μάλιστα, στο Πρωινό μίλησε και ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, κ. Αλεξανδρής, ο οποίος αποκάλυψε ότι σε λίγο καιρό θα ανοίξουν οι διαθήκες του εκλιπόντος.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ