Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΒρε άτιμοι. Η «σχέση» με 14χρονο δεν είναι απλά μια μ…α, είναι...

Βρε άτιμοι. Η «σχέση» με 14χρονο δεν είναι απλά μια μ…α, είναι ξεκάθαρος βιασμός

Μόνο οργή μπορούν να προκαλέσουν οι δικαιολογίες που εκστομίζονται για τη «σχέση» του προπονητή τένις με ανήλικες μαθήτριές του

Υπάρχουν ορισμένες στιγμές που δεν μπορείς να κρατηθείς με όσα ακούς και όσα διαβάζεις.

Γίνεσαι έξαλλος, παρά το γεγονός ότι πρέπει να έχεις μια αντικειμενική αντιμετώπιση, μια ουδέτερη στάση και κυρίως να σέβεσαι το τεκμήριο της αθωότητας και να περιμένεις τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Όμως, πώς μπορείς να μην εξοργιστείς όταν ακούς την είδηση ότι ένας 36χρονος καθηγητής του τένις είχε «σχέσεις» με κορίτσια κάτω των 13 ετών;

Πώς να περιμένεις τη Δικαιοσύνη να αποφανθεί, όταν συνειδητοποιείς απλά και μόνο ότι ένας «άνδρας» (σε εισαγωγικά για ευνόητους λόγους) αφήνει τον εαυτό του να κάνει «σχέση» με ένα μικρό, ανήλικο παιδί;

Και να ήταν μόνον αυτό; Διαβάζεις στη συνέχεια τι λέει ο πατέρας του 36χρονου, πώς δικαιολογεί τη στάση του γιου του και βγαίνεις από τα ρούχα σου. Αλλά συνειδητοποιείς επίσης τους λόγους που ένας ώριμος άνδρας συνάπτει σχέσεις με ανήλικα.

Διαβάστε για να φρίξετε, αυτά που είπε ο πατέρας:

  • «Είναι αθώος, δεν έχει κάνει βιασμό ούτε τίποτα. Απλώς τα είχε, είχε μια σχεσούλα δεν ξέρω πόσο καιρό. Είναι ένα μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα».
  • «Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί; Ενα νέο παιδί πόσο να αντισταθεί; Όταν αφήνουν τα παιδιά τους, φεύγουν και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, στα Σκόπια…Φταίμε όλοι μαζί… Δυστυχώς φταίμε όλοι μαζί».

Η αθλιότητα συνεχίζεται:

  • «Ούτε βιασμός υπάρχει ούτε τίποτα δεν υπάρχει. Η καταγγελία είναι μόνο ότι ήταν με την κόρη του και ήταν ανήλικη. Τίποτε άλλο, δεν είχε βιασμό, με συναίνεση κάθισε το κορίτσι. Δεν είχε κανένα θέμα, έρχονταν και στο σπίτι μου. Ο πατέρας αυτός θέλει να εκδικηθεί τον γιο μου με ό,τι τρόπο υπάρχει. Δεν είπα ότι είναι αθώος ο γιος μου, έκανε τη μ… αυτή, γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου. Λοιπόν και τα παιδιά του την πέφτανε στα ίσα. Ποια μαθήτρια δεν θέλει τον καθηγητή της που είναι ωραίος και άνετος. Και ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για την κόρη της».

Ναι, δεν μπορεί παρά να είσαι έξαλλος. Ακόμη κι αν δεν έχεις παιδιά ο ίδιος, δεν μπορεί παρά να εξοργίζεσαι με τις αθλιότητες του πατέρα που πιστεύει όλα αυτά που είπε.

Δεν είναι βιασμός, γιατί η 14χρονη… κάθισε με τη συναίνεσή της. Τι μεγαλύτερη αθλιότητα. Ένα παιδί που ακόμη δεν έχει διαμορφώσει τον χαρακτήρα του, «κάθισε» στον προπονητή της.

«Του την πέφτουνε όλες. Ε, κι αυτός υπέκυψε στον πειρασμό».

Μα είναι δυνατόν; Ενας 36χρονος δεν έχει μυαλό να αντισταθεί; Ανήλικες μαθήτριες τον προσεγγίζουν κι αυτός επιτρέπει στον εαυτό του να ενδώσει σε ανήλικα παιδιά; Που δεν έχουν καν την ωριμότητα να αντιληφθούν τι αισθάνονται για τον προπονητή τους;

Που δεν μπορούν καν να καταλάβουν τι σημαίνει σεξουαλική ζωή;

Που βρίσκονται στα χρόνια της αθωότητας, έστω κι αν ζούμε σε μια κοινωνία σάπια η οποία αποθεώνει τέτοιες άρρωστες καταστάσεις;

Και λέει ο πατέρας: «Είναι ωραίο το παιδί μου, άνετο, ποια μαθήτρια δεν τον θέλει. Ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για γιο της».

Το απίστευτο στερεότυπο πάνω στο οποίο χτίζονται άθλιες και ανήθικες συμπεριφορές. Δικαιολογεί το γεγονός ότι ο γιος του, 36 χρονών γαϊδούρι», έκανε «σχέση» με ανήλικη διότι, λέει, είναι περιζήτητος γαμπρός.

Όπως ο προπονητής στον στίβο, όπως ο καθηγητής ιστιοπλοϊας, όπως ο καθηγητής στην τάξη.

Ολοι περιζήτητοι γαμπροί για τις… άγιες ελληνικές οικογένειες, επομένως, γιατί να είναι βιασμός η «σχέση» με ανήλικο.

Πραγματικά αισθάνομαι ντροπή. Μεγαλύτερη για τον κατηγορούμενο δάσκαλο του τένις βεβαίως, αλλά μεγάλη και για τον πατέρα του.

Που αποθεώνει όλα τα στερεότυπα τα οποία δικαιολογούν ένα έγκλημα.

Γιατί είναι έγκλημα η «σχέση» μεταξύ ενήλικα και ανήλικου. Γιατί δεν υπάρχει «σχέση» με 14χρονο. Είναι βιασμός. Τελεία και παύλα.

Είμαστε μια σύγχρονη δυτική, πολιτισμένη χώρα κι όχι Αφγανιστάν που πουλάνε 10χρονα παντρεύοντας τα με γέρους.

Γιατί θεωρεί μια απλή μ….κια ότι ο γιος του έκανε αυτό το πράγμα… Αλλά τι να κάνει κι αυτός; Ηταν πειρασμός και δεν αντιστάθηκε.

Γιατί δικαιολογεί ένα έγκλημα καθοσιώσεως με τη λογική ότι όλες οι οικογένειες θέλουν έναν τέτοιο γαμπρό.

Διότι στην τελική καταλαβαίνεις γιατί ο γιος του κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου και πιθανότατα για βιασμό. Διότι αν μάθεις έτσι το παιδί σου, κάποια στιγμή θα γίνει ο δάσκαλος που «πάει» με μικρά κοριτσάκια.

Που εκμεταλλεύεται την ηλικία τους, τον ενθουσιασμό τους, το γεγονός ότι βλέπουν τον δάσκαλο του σαν θεό τους.

Όμως, να τελειώνουμε με τους δασκάλους που κάνουν σχέση με 14χρονα. Και θα τελειώνουμε όχι μόνο με την παραδειγματική τιμωρία τους.

Αλλά με το να εκπαιδεύσουμε τα αγόρια μας να σέβονται τις γυναίκες, ειδικά τα ανήλικα παιδιά.

Με το να εκπαιδεύσουμε σωστούς ανθρώπους που δεν θα διανοηθούν να απλώσουν χέρι σε 13χρονα, 14χρονα, και 15χρονα παιδιά.

Αλλιώς, καλύτερα να πέσει φωτιά να μας κάψει…

Πηγή:in.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ