«Τώρα που έφυγε η μαμά από το σπίτι…»: Συγκινεί η ανάρτηση του Όθωνα, 5 μέρες μετά τον χαμό της Φώφης Γεννηματά

Με μία ανάρτηση κόλαφο ο Μανώλης Όθωνας, στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, “έριξε τα βέλη” του σς κάποιους συνεργάτες του ΚΙΝΑΛ.

Με μία συγκινητική αλλά και δηκτική ανάρτηση, ο στενός συνεργάτης της αδικοχαμένης Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Όθωνας, φρόντισε να στείλει μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες μέσα στο Κίνημα Αλλαγής.

Δεν έχουν περάσει καλά καλά πέντε ημέρες από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά και οι διεργασίες για το τι μέλλει γενέσθαι στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ έχουν αρχίσει και πάλι να «τρέχουν». Αυτό όμως δεν φαίνεται να αρέσει σε πολλούς, με χαρακτηριστική να είναι η ανάρτηση ενός εκ των στενότερων συνεργατών της αδικοχαμένης Φώφης Γεννηματά, του Μανώλη Οθωνα, ο οποίος φρόντισε να στείλει μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες.

Χαρακτηριστικά, ο διευθυντής του γραφείου της Φώφης Γεννηματά αναφέρει στη συγκινητική αλλά και δηκτική ανάρτησή του: «Η συζήτηση περί ρόλων στην Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής για 35 μέρες, γίνεται περί όνου σκιάς. Τώρα που «έφυγε η μαμά από το σπίτι», να (από)δείξουμε όλοι ότι έχουμε ενηλικιωθεί».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ