Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝεκρός 46χρονος πατέρας 2 παιδιών: «Νόμιζε ότι θα νικήσει τον ιό χωρίς...

Νεκρός 46χρονος πατέρας 2 παιδιών: «Νόμιζε ότι θα νικήσει τον ιό χωρίς το εμβόλιο», λένε οι συγγενείς του

Ο 46χρονος που έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό στη Ξάνθη, πατέρας δύο παιδιών και ανεμβολίαστος, βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και όλη την τοπική κοινωνία.

Ο πρώην δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, ξάδελφος του Νεκτάριου Δερμεντζόγλου που έφυγε από κορωνοϊό, μιλά συντετριμμένος στο protothema.gr για το πώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο άτυχος άνδρας.

Όπως υπογραμμίζει ο Βασίλης Τσολακίδης, νοσεί και ο ίδιος από κορωνοϊό, αλλά με ήπια συμπτώματά, λόγω του εμβολιασμού του.

Ο 46χρονος πίστευε ότι θα τα καταφέρει με τον ιό χωρίς το εμβόλιο, λόγω της πίστης του στο Θεό

Και συμπληρώνει «του έλεγα του Νεκτάριου “πήγαινε να κάνεις το εμβόλιο”, αλλά αυτός τίποτα. Ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος, καλοσυνάτος και άνθρωπος της Εκκλησίας. Είχε πίστη στο Θεό και νόμιζε ότι θα τα καταφέρει με τον ιό χωρίς το εμβόλιο. Δυστυχώς, δεν με άκουσε κι άφησε τα δύο παιδάκια του ορφανά. Είναι άτιμος αυτός ο ιός. Είμαι 24 μέρες με κορωνοιό , έχω χάσει σχεδόν 4 κιλά, δεν έχω δυνάμεις, αλλά το περνάω στο σπίτι μου. Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος, τώρα θα είχα φύγει κι εγώ από τη ζωή. Στην αρχή, ο Νεκτάριος όταν νόσησε παρέμεινε στο σπίτι, στη συνέχεια επιδεινώθηκε η κατάστασή του και διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Να προσέχει ο κόσμος γιατί είναι ένας ύπουλος ιός που θερίζει ζωές».

Ο 46χρονος, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης συνεργείου μοτοσικλετών, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία της Ξάνθης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ