Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΓιάννης Μποσταντζόγλου: «Η Δήμητρα δεν μου έλεγε, πήγα τον βρήκα και τον...

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Η Δήμητρα δεν μου έλεγε, πήγα τον βρήκα και τον πήγα με κλωτσιές και μπουνιές σπίτι»

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα, αναφέρθηκε στις καταγγελίες για κακοποίηση και παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου, την εμπειρία που βίωσε η Δήμητρα Παπαδήμα, αλλά και τη δική του αντίδραση σε αυτήν.

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός «τι να πω για όσα ακούστηκαν στον χώρο μας. Τέτοιο ξεφτιλίκι δεν το περίμενα! Και κανείς από εμάς πιστεύω. Όλοι ξέραμε και κάτι ακούγαμε».

Η αντίδραση του Γιάννη Μποσταντζόγλου στην παρενόχληση που δέχτηκε η Δήμητρα Παπαδήμα

Αναφερόμενος στην εμπειρία που είχε η Δήμητρα Παπαδήμα, επεσήμανε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου «αυτό που συνέβη στη Δήμητρα δεν ήταν σε γνώση μου, το έμαθα εκ των υστέρων. Μια μέρα κατέβηκε από ένα ραντεβού που την περίμενα κάτω και έτρεμε. Την ρωτούσα τι συνέβη και δεν μου έλεγε. Σε δυο, τρεις μέρες μου το έσκασε. Ήταν ένας άνθρωπος που πήγε να τον δει για δουλειά και της όρμησε. Πήγα και τον βρήκα στο ξενοδοχείο που έμενε, τον πήρα μέχρι πάνω στα Βριλήσσια που μέναμε με κλωτσιές και μπουνιές και ζήτησε συγνώμη. Μετά τον πέταξα έξω από το σπίτι και του είπα να μην ξανασχοληθεί με μας».

Όσον αφορά τη συμπεριφορά του, σημείωσε «είμαι χειμαρρώδης και αυτό υποθέτω πως μου έχει κοστίσει και καλλιτεχνικά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ