Μητέρα της δολοφονηθείσας Αχαϊής Γαρυφαλλιάς: «Σκότωσε δυο φορές το παιδί μου»

Δυο μήνες πριν, τον Ιούλιο, το πανελλήνιο συγκλονιζόταν από τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο με τον σύντροφό της να προκαλεί δηλώντας όταν συνελήφθη, πως… “χάλασε η φάση και τη σκότωσα”

Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, της 26χρονης φαρμακοποιού, που βρήκε τραγικό θάνατο από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Φολέγανδρο, ανοίγει για πρώτη φορά την καρδιά της.

Δυο μήνες πριν, τον Ιούλιο, το πανελλήνιο συγκλονιζόταν από τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο με τον σύντροφό της να προκαλεί δηλώντας όταν συνελήφθη, πως… “χάλασε η φάση και τη σκότωσα”…

Ανείπωτος πόνος και αναπάντητα “γιατί”
Η μητέρα της μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star για την τραγική απώλεια της κόρης της λέγοντας πως “μας ξερίζωσε ένα μέλος του σώματός μας. Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που θα πήγαινε κανονικές διακοπές και δε γύρισε ποτέ πίσω. Είναι ασύλληπτο να σου παίρνουν το παιδί σου με αυτόν τον τρόπο”.

Πρόσθεσε ακόμα πως ο δράστης δεν έχει καμία δικαιολογία για το κακό που έκανε και σημείωσε πως οι άνδρες πρέπει να σέβονται τις γυναίκες και να τις τιμούν.”Δε θα πω τίποτα που θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει σαν άλλοθι. Ό,τι και να του είπε η κόρη μου, δεν είχε δικαίωμα να τη σκοτώσει. Τι δηλαδή; Χάλασε η φάση και τη σκότωσε; Οι άνδρες θα πρέπει να σέβονται και να αγαπούν τις γυναίκες γιατί κι αυτούς μια γυναίκα τους γέννησε. Αν δεν το κάνουν δε σέβονται τις μανάδες τους. Νομίζω το πρόβλημα ξεκινά και από τον τρόπο που οι μανάδες μεγαλώνουν τους γιους τους”, συνέχισε.https://3980fa6cd29dfda08ac8ede87f65c2d6.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, όπως και όλες οι μητέρες που έχασαν με αυτόν τον τρόπο τις κόρες τους, ζητά αυστηρότερες ποινές για να μην τολμήσει κανείς να κάνει ξανά κάτι τέτοιο.

“Τι θα γίνει δηλαδή; Σε δέκα χρόνια θα βγει από την φυλακή, θα τον βλέπω στον δρόμο και θα παίζει με τον πόνο μου; Δε γίνεται οι μισές μανάδες να χάνουμε τις κόρες μας και οι άλλες μισές να μένουν στη σκιά της γυναικοκτονίας. Κάτι πρέπει να γίνει”, τόνισε.

Νέα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα στη Φολέγανδρο.
Την ίδια ώρα νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το στυγερό έγκλημα στη Φολέγανδρο. Ο δράστης ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι οι δυο τους τσακώθηκαν, έριξε το αυτοκίνητο στα βράχια, έσπρωξε τη Γαρυφαλλιά, αλλά δεν ήξερε πώς βρέθηκε στη θάλασσα.

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Δαμιανός στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” από τη δικογραφία προκύπτει ότι ο δράστης έσπρωξε την άτυχη κοπέλα, δύο φορές και όχι μία, όπως ισχυρίζεται εκείνος.

Συγκεκριμένα, κατά την έρευνα στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν πάνω σε βράχο μπροστά από το αυτοκίνητο κηλίδες αίματος κι ένα σκουλαρίκι. Λίγο πιο κάτω βρέθηκε ένα σπασμένο κολιέ από μαύρες πέτρες. Αυτό δείχνει πώς την έσπρωξε μία φορά αφού βγήκαν από το αυτοκίνητο και μια δεύτερη που έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε.

Επίσης εξαιρετικά επιβαρυντικό για τον κατηγορούμενο είναι το γεγονός ότι φρόντισε να εξαφανίσει και τα δύο κινητά τηλέφωνα, και το δικό του και της Γαρυφαλλιάς, και ότι επί ένα 24ωρο κρυβόταν και τον αναζητούσε η αστυνομία.

Ο εισαγγελέας έχει ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί αν όντως πάσχει από ψυχική νόσο, όπως εξ αρχής έχει υποστηρίξει. Ωστόσο ακόμη δεν έχει εξεταστεί από ψυχίατρο, όμως στη δικογραφία υπάρχουν έγγραφα που δείχνουν ότι έχει νοσηλευθεί κι έχει διαγνωστεί με ψυχικό νόσημα.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ