Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑνδρέας Χριστοφέρος: Το θύμα επίθεσης με οξύ από λάθος, ο γολγοθάς και...

Ανδρέας Χριστοφέρος: Το θύμα επίθεσης με οξύ από λάθος, ο γολγοθάς και το μήνυμά του στην Ιωάννα

Ο Ανδρέας Χριστοφέρος, που δέχτηκε επίθεση με οξύ το 2014, με αποτέλεσμα να καταστραφεί το πρόσωπό του, μιλάει για το περιστατικό και στέλνει το μήνυμά του στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ο Ανδρέας, ο οποίος ζει στην Αγγλία, άνοιξε την καρδιά του στο ΟΡΕΝ, σήμερα, Σάββατο και θυμήθηκε τη μέρα που ένας ληστής έριξε οξύ στο πρόσωπό του με τέτοια μανία, που έμεινε σε κώμα για τέσσερις ημέρες.

Η ζωή του Ανδρέα άλλαξε στις 9 Δεκεμβρίου του 2014, όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και είδε έναν άνδρα να στέκεται στο κατώφλι του και να του ρίχνει οξύ στο πρόσωπό του.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, ζωγράφος και διακοσμητής από το Ανατολικό Σάσεξ, είχε οδηγήσει 450 χιλιόμετρα για να ρίξει οξύ στο πρόσωπο ενός άνδρα που πίστευε λανθασμένα ότι είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε ένα μέλος της οικογένειάς του.

Σκοπός του ήταν να εκδικηθεί για την οικογένειά του, αλλά μπέρδεψε τις διευθύνσεις και κατέληξε στο σπίτι του άτυχου Ανδρέα.

Όταν λοιπόν άνοιξε την πόρτα ο Ανδρέας Χριστοφέρος, ο δράστης που έπιανε ένα ποτήρι με μπαταρία οξέος, το χτύπησε στο πρόσωπο του λέγοντάς του «αυτό είναι για σένα φίλε».

Μάλιστα, όπως περιγράφει το θύμα, το χτύπημα ήταν τέτοιο που σταγόνες από το καυστικό υγρό πετάχτηκαν στην οροφή και από εκεί έσταζαν στην πλάτη του, η οποία είναι γεμάτη μικρές ουλές.

Ο Ανδρέας Χριστοφέρος στέλνει μήνυμα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Την ίδια στιγμή, στέλνει το δικό του μήνυμα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, που δέχτηκε επίθεση με οξύ τον Μάιο του 2020.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ