Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕπίθεση με βιτριόλι: Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού κατά της κατηγορούμενης – «Είσαι...

Επίθεση με βιτριόλι: Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού κατά της κατηγορούμενης – «Είσαι και δειλή και δράστις»

Μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» η Ναταλία Γερμανού θέλησε να σχολιάσει την παρουσία της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο δικαστήριο ενώ αντέδρασε με την απουσία της 36χρονης κατηγορούμενης χαρακτηρίζοντάς την «δειλή».

«Είδαμε συγκλονιστικές εικόνες στο δικαστήριο. Σοκαρίστηκα δυσάρεστα που δεν παρευρέθηκε η κατηγορούμενη. Μου έδειξε το πρόσωπο μιας κοπέλας, η οποία όχι απλά…. είμαστε και στην τηλεόραση και πρέπει να προσέχω τι λέω… όχι απλά κάνεις το κακό, είσαι και δειλή και δράστις, είσαι τόση τελικά, είσαι τόση», είπε κάνοντας μια κίνηση με το χέρι της.

«Κανενός το μυαλό δεν μπορεί να χωρέσει πώς ένας άνθρωπος μπορεί να έχει μέσα του τόση κακία. Γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο, δεν θα το αποδώσουμε ούτε στην τρέλα, ούτε στην εμμονή ή τη μανία της στιγμής. Είναι μια γνήσια βαθιά κακία που ωθεί έναν άνθρωπο να ρίξει το βιτριόλι πάνω στο πρόσωπο και το σώμα ενός άλλου, επειδή υποψιαζόταν ότι μπορεί να φλερτάρει με το κατα φαντασίαν αντικείμενο του πόθου του.Η Ιωάννα είναι παράδειγμα γενανιότητας, ομορφιάς εσωτερικής και εξωτερικής. Η Ιωάννα θα παραμείνει για πάντα πανέμορφη, ενώ το άλλο το κορίτσι, που δεν έχει σημάδια, θα είναι ένα τέρας. Αυτή είναι η τραγική ειρωνεία», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ