Ιωάννα Χαρδαλιά: «Είναι ντροπή να χαίρεστε με τη λύπη, το άγχος και την ανησυχία μας…»

Η κόρη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας απαντά σε χρήστη των social media που βρήκε «ευχάριστο νέο» το γεγονός ότι ο κ.Χαρδαλιάς υπέστη ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο

Οργισμένη και βαθύτατα στενοχωρημένη ταυτόχρονα, η Ιωάννα Χαρδαλιά, η 20χρονη κόρη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, απάντησε σε έναν -εκ των πολλών- χρηστών των social media που ακόμη και μπροστά στην σοβαρή περιπέτεια υγείας ενός ανθρώπου έσπευσαν να βγάλουν χολή και να χαρακτηρίσουν το γεγονός ότι ο 52χρονος Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη καρδιακό ισχαιμικό επεισόδιο, ως «ευχάριστο γεγονός».

Κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου  αρκετοί έκαναν τουλάχιστον πικρόχολα σχόλια, ευχόμενοι -άλλοι- τα χειρότερα για τον κ.Χαρδαλιά. Τέτοια σχόλια, όμως, φτάνουν να τα διαβάσουν και τα μέλη της οικογένειάς του. Η Ιωάννα Χαρδαλιά, φοιτήτρια της Νομικής, με ένα πολύ συγκροτημένο σημείωμα, επισήμανε στην απάντησή της στον άγνωστο προς εκείνο που σχολίασε κατ’ αυτό τον τρόπο για τον πατέρα της, την περιπέτεια του ανθρώπου και την αγωνία μιας ολόκληρης οικογένειας για τον άνθρωπό της. Κλείνει μάλιστα το σχόλιό της, υπογράφοντας ως «η κόρη εκείνου που σας έκανε χαρούμενο σήμερα».

Ειδικότερα, η Ιωάννα Χαρδαλιά απάντησε στον σχολιαστή:

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθόλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ