Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΦωτιά στην Εύβοια: Η μητέρα της μικρής Βαλεντίνας περιγράφει τον εφιάλτη που...

Φωτιά στην Εύβοια: Η μητέρα της μικρής Βαλεντίνας περιγράφει τον εφιάλτη που έζησαν και συγκλονίζει

Η εικόνα της μικρής Βαλεντίνας να κοιτάζει από το παράθυρο αυτοκινήτου τη στιγμή που το σπίτι και το χωριό της στην Εύβοια, απειλούνται από τις φλόγες, συγκλόνισε όλο τον κόσμο. Η φωτογραφία της 9χρονης έγινε viral στο διαδίκτυο, ενώ απασχόλησε και τα διεθνή ΜΜΕ. Το πρόσωπο του κοριτσιού αποτύπωνε τον πόνο και τη θλίψη που προκάλεσαν οι καταστροφικές πυρκαγιές που μαίνονταν στην Εύβοια επί 24ωρα. Η φωτογραφία του φωτορεπότερ Γιώργου Μουτάφη, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Με post στον προσωπικό του λογαριασμό, ο φωτορεπόρτερ ενημέρωσε πως η Βαλεντίνα είναι καλά, βρέθηκε με τον πατέρα της και το σπίτι τους σώθηκε από τη φωτιά.

Μιλώντας στο Star, η μητέρα της Βαλεντίνα περιγράφει τον εφιάλτη που έζησαν. Η 9χρονη, που σταμάτησε πια να κλαίει και επέστρεψε στα παιχνίδια της, λέει στην κάμερα πως “τώρα είναι όλα τέλεια”. “Βλέπουμε τις φλόγες ήμασταν απέναντι στο σχολείο βλέπω πολύ φλόγα πέρναγε από τα σπίτια. Λέω στον άντρα μου «πάμε να φύγουμε ας καούν όλα». Μου λέει «όχι εγώ δεν φεύγω, πάρε τα παιδιά και φύγε. Λέω δεν σε αφήνω, θέλω να φύγουμε μαζί»”, αναφέρει η μητέρα του κοριτσιού.

Περιγράφει στη συνέχεια πως “ρίξανε νερό γύρω γύρω. Μόλις έριξαν νερό ήρθε πιο κοντά η φλόγα. Τρελάθηκα, έκλαιγα στο ποτάμι, ούρλιαζα, έπιανα τα μαλλιά μου, το παιδί μου έκλαιγε…”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ