Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝα αποσυρθεί η εικόνα της από κομματική αφίσα ζητά η εθελόντρια Κατερίνα...

Να αποσυρθεί η εικόνα της από κομματική αφίσα ζητά η εθελόντρια Κατερίνα Ιωαννίδου

Η κρητικής καταγωγής εθελόντρια πυροσβέστης δεν θέλει καμία εμπλοκή του ονόματός της και της δράσης της με την πολιτική – Δηλώνει έτοιμη να κινηθεί νομικά

Την κρητικής καταγωγής εθελόντρια πυροσβέστη Κατερίνα Ιωαννίδου τη γνωρίσαμε μέσα από τις συγκλονιστικές φωτογραφίες της τις στιγμές που μάχεται με τις φλόγες. Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές για τον εθελοντισμό και τις δράσεις στις οποίες συμμετέχει και όπως έχει ξεκαθαρίσει δεν θέλει καμία εμπλοκή ή σύνδεση του ονόματός της με την πολιτική. 

Το πρόσωπό της εμφανίστηκε τις τελευταίες ώρες σε αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάτι που δεν άρεσε στην Κατερίνα Ιωαννίδου η οποία ζήτησε άμεσα η φωτογραφία της να αποσυρθεί από το υλικό, προειδοποιώντας πως θα κινηθεί νομικά, καθώς όπως ισχυρίζεται δεν έδωσε ποτέ τη συγκατάθεσή της για κάτι τέτοιο και δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε καμία πολιτική αντιπαράθεση. 

Σε ανάρτησή της λέει πιο συγκεκριμένα:

«Θα παρακαλέσω θερμά το ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αποσύρει τη φωτογραφία μου από την αφίσα της άμεσα!!!! Δεν έχω δώσει την άδειά μου να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφία μου γενικά και ειδικά σε πολιτικά και κομματικά παιχνίδια!!!! Παρακαλώ πολύ δεν επιθυμώ να υπάρχει σε οποιουδήποτε κόμματος την αφίσα το πρόσωπό μου ούτε να λάβω μέρος σε τέτοιες διαμάχες! Δεν έχει σχέση η εμπλοκή μου στις φωτιές με καμία πολιτική διαμάχη! Παρακαλώ άμεσα να αφαιρεθεί η φωτογραφία μου από τις αφίσες οποιουδήποτε κόμματος!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ