Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η έκθεση φωτογραφίας στο αρχοντικό Μαστροβασιλόπουλου:«Ταξίδι» στο παρελθόν...

Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η έκθεση φωτογραφίας στο αρχοντικό Μαστροβασιλόπουλου:«Ταξίδι» στο παρελθόν του Επιταλίου

Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει η έκθεση φωτογραφίας “Το Επιτάλιο μιας άλλης εποχής”, που  φιλοξενείται στις αίθουσες του αρχοντικού Μαστροβασιλόπουλου, φέρνοντας στο προσκήνιο ανθρώπους και εικόνες από το παρελθόν.

Οι πρώτες αντιδράσεις από όσους επισκέφθηκαν την έκθεση, που διοργανώνει ο δραστήριος πολιτιστικός σύλλογος Επιταλίου «Επί της Αλός», ήταν συγκίνηση, δέος και μια γλυκιά πίκρα για τα “παλιά, ωραία χρόνια του χωριού μας”.

Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες από μια άλλη εποχή, με συνήθειες και  καταστάσεις που δυστυχώς σήμερα χάθηκαν ανεπιστρεπτί.

Ιδιαίτερη θέση σε αυτήν  καταλαμβάνουν και τα μέλη της οικογένειας Μαστροβασιλόπουλου, που διαδραμάτισε σημαντικό οικονομικό και κοινωνικό ρόλο στον Επιτάλιο, αλλά και σε ολόκληρη την Ηλεία, κατά το παρελθόν.

«Να ευχαριστήσουμε θερμά για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση της έκθεσης την εικαστικό και νέο μέλος του συλλόγου μας, Γεωργία Διονυσίου – Εφραιμίδου και τον ηλεκτρολόγο, Παναγιώτη Κατσώλη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πολιτιστικός σύλλογος Επιταλίου.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθ’ ολη την διάρκεια του καλοκαιριού και οι πολίτες  μπορούν  να την επισκέπτονται  κάθε Τετάρτη και Κυριακή απόγευμα, από τις 19.30 έως τις 22.00.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ