Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠάρος: Γυναίκα άρπαξε και έσκισε την εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου υπέρ των...

Πάρος: Γυναίκα άρπαξε και έσκισε την εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου υπέρ των εμβολιασμών

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής σε ξωκλήσι σε χωριό της Πάρου. Γυναίκα έκανε «φύλλο και φτερό» την εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος υπέρ των εμβολιασμών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα parianostypos.gr όταν ολοκληρώθηκε η Θεία Λειτουργία ήρθε η στιγμή να διαβαστεί από άμβωνος, η σχετική εγκύκλιος τα εκκλησίας για τους εμβολιασμούς που εκδόθηκε πρόσφατα και τάσσεται υπέρ των εμβολιασμών. Ο ιερέας παρέδωσε το σχετικό έγγραφο στον ψάλτη, ωστόσο, εκείνος αρνήθηκε να το διαβάσει.

Τότε ο ιερέας πήρε το έγγραφο και ξεκίνησε την εκφώνηση. Ωστόσο, ένα αναπάντεχο περιστατικό αναστάτωσε το εκκλησίασμα, καθώς μια γυναίκα που βρισκόταν στο ξωκλήσι, άρπαξε την εγκύκλιο από το χέρια του παπά και την έσχισε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων πιστών.

Εκείνη την ώρα επικράτησε αναστάτωση και σύγχυση μεταξύ των παρευρισκομένων.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη εγκύκλιος, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο εμβολιασμός κατά της νόσου Covid – 19 δεν έρχεται σε αντίθεση με τη χριστιανική διδασκαλία, συστήνοντας σε όλους σε συνεννόηση με το γιατρό τους να κάνουν το εμβόλιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ