Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΗ μοναδική ιστορία του Νέστορα Παναγόπουλου: Από την οικογένεια του «Χαμόγελου του...

Η μοναδική ιστορία του Νέστορα Παναγόπουλου: Από την οικογένεια του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην οικογένεια των «Ενόπλων Δυνάμεων»

Η ιστορία του Νέστορα Παναγόπουλου παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» της ΕΡΤ 2

«Με μεγάλη περηφάνια και συγκίνηση βλέπουμε την πρόοδο του Νέστορα μας. Ενός παιδιού που μεγάλωσε στο «Χαμόγελο» και αποδεικνύει πως αν σταθείς δίπλα τους με αγάπη και νοιάξιμο μόνο καλά πράγματα μπορούν να συμβούν»…. με αυτά τα λίγα λόγια τα μέλη του Συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησαν σε μία πραγματικά ξεχωριστή ανάρτηση γεμάτη αισιοδοξία. Στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» της ΕΡΤ2 παρουσιάστηκε η ιστορία του Νέστορα Παναγόπουλου. Ο Νέστορας ήταν ένα παιδί το οποίο από τα εννέα του χρόνια ξεκίνησε να ζει στο σπίτι του Συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Κυλλήνη. Ο Νέστορας έζησε μαζί με τον αδελφό του, που ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον ίδιο, στο σπίτι της Κυλλήνης έως την ενηλικίωση του, ενώ η αγάπη του για τα αεροσκάφη γεννήθηκε από δύο εθελοντές – τεχνικούς των Phantom στην 117 ΠΜ Ανδραβίδας, που κάποιες φορές έπαιρναν μαζί τους μία μικρή ομάδα παιδιών προκειμένου να δουν τις απογειώσεις αλλά και τις νυχτερινές πτήσεις των αεροσκαφών. Το όνειρο του Νέστορα να ανοίξει τα δικά του φτερά και να πετάξει ψηλά έγινε πραγματικότητα καθώς έδωσε Πανελλαδικές εξετάσεις και πέρασε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ενώ σήμερα έχοντας κατακτήσει τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού (ΑΣ) εκπαιδεύεται ως χειριστής ελικοπτέρου.

Ευνόητη η συγκίνηση, της μεγάλης οικογένειας του «Χαμόγελου του Παιδιού», όπου και ο πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για το Νέστορα που όπως τόνισε είχε πάντα όραμα, θέληση, πειθαρχία αλλά και με πολύ μεγάλη διάθεση. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ 18ο ΛΕΠΤΟ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ