Για τον εορτασμό της Αγίας Μαρίνας στο Καταράχι Πύργου: Την τιμητική τους είχαν οι νέοι στο διήμερο των εκδηλώσεων

Με τη ζωντάνια των νέων ανθρώπων, καλή μουσική, πλούσια δώρα και ενδιαφέρουσες ομιλίες ολοκληρώθηκε το διήμερο εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Αγίας Μαρίνας που διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου, ο ΔΟΠΠ και το Γραφείο Εθελοντισμού σε συνεργασία με το Σύλλογο Νέων Καταραχίου και τη ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ .

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος για το σύλλογο και τα μέλη του αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «Ο σύλλογος Νέων Καταραχίου είναι ένας σύλλογος με πραγματικό ενδιαφέρον για την περιοχή. Έχουμε καθαρίσει παραλίες, δάση, είναι δίπλα μας σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις σε πολιτιστικές δραστηριότητες».

Νωρίτερα το λόγο είχε πάρει η υπεύθυνη της ομάδας παραδοσιακών σπόρων Όλγα Βενιζέλου Ρουβά που μίλησε για τις διατροφικές αξίες των παραδοσιακών σπόρων.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καταραχίου Αλέξης Γιαννακόπουλος δίνοντας το λόγο για σύντομους χαιρετισμούς, στην άμισθη σύμβουλο του δημάρχου Φλώρα Παπαγιαννάκη, στον αντιδήμαρχο Παιδείας Γιάννη Παπαδημητρίου, στην πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Ρούλα ΑλικάκηΤζανέτου, στον πρόεδρο του ΔΟΠΠ Χάρη Μικελόπουλο και τον υπεύθυνο του Γραφείου Εθελοντισμού Γιάννη Πλεμμένο.

Τέλος, ακολούθησε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τους: Σταύρο Μπότσα (κιθάρα-φωνή), Κατερίνα Μπάκα (φωνή), Νίκος Στεφανίδης (κιθάρα-φωνή), Βασίλης Αυγερινόπουλος (μπουζούκι) και Βασίλης Πλεμμένος (τουμπερλέκι).

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ