Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΗ σύζυγος του αδικοχαμένου Άγγελου Φιλιππόπουλου, Νίκη Κλαμπάνου, παραμένει ξεχασμένη παρά τις...

Η σύζυγος του αδικοχαμένου Άγγελου Φιλιππόπουλου, Νίκη Κλαμπάνου, παραμένει ξεχασμένη παρά τις υποσχέσεις

Μόνο ο απλός κόσμος της Ηλείας στάθηκε στο πλευρό της

Παρά τις υποσχέσεις από φορείς και πολιτικούς για την παροχή βοήθειας, η σύζυγος του αδικοχαμένου Άγγελου Φιλιππόπουλου, Νίκη Κλαμπάνου, συνεχίζει ξεχασμένη να βιώνει τον δικό της «Γολγοθά».

Πριν από λίγους μήνες, ο απλός κόσμος της Ηλείας έδειξε για ακόμα μία φορά πως ξέρει να στέκεται δίπλα στον συνάνθρωπο όταν υπάρχει πραγματική ανάγκη. Ο «Γολγοθάς» της Νίκης Κλαμπάνου και της οικογένειάς της, οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τα προβλήματα υγείας του παιδιού της, βρήκαν τις καρδιές του κόσμου ανοιχτές και ζεστές. Από το υστέρημά τους οι πολίτες βοήθησαν οικονομικά την Νίκη.

Ωστόσο, οι υποσχέσεις που έλαβε από τους θεσμούς της αυτοδιοίκησης και γενικότερα της πολιτικής ακόμα δεν έχουν γίνει πράξη. Πάνω από όλα όμως, όπως δηλώνει η ίδια, η εταιρία Fargeco δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Υπενθυμίζουμε πως η Νίκη Κλαμπάνου έχασε τον αγαπημένο της σύζυγο τον Αύγουστο του 2018 σε εργατικό δυστύχημα στη μονάδα επεξεργασίας υποπροϊόντων κρέατος Fargeco. Από εκείνη την αποφράδα ημέρα ξεκίνησε ένας απίστευτος αγώνας επιβίωσης για την ίδια και τα δύο της παιδιά, 8 και 3 ετών. 

Η Νίκη Κλαμπάνου άτομο με αναπηρία, μεγαλώνει μόνη της δύο ανήλικα παιδιά στον Σταφιδόκαμπο του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Το μικρότερα από τα παιδιά της, ένα τρίχρονο κοριτσάκι αντιμετωπίζει σοβαρά θέμα υγείας που απαιτούν συνεχή ιατρική παρακολούθηση ιατρική και χειρουργικές επεμβάσεις. Όλα αυτά, ενώ η Πολιτεία έκοψε (!) το αναπηρικό της επίδομα προκειμένου να της δώσει μια κουτσουρεμένη σύνταξη χηρείας! Παράλληλα, η υπόθεση για την αποζημίωση της οικογένειάς της από την Fargeco δεν έχει εκδικαστεί ακόμα.

Για όποιον θέλει να βοηθήσει την Νίκη Κλαμπάνου και την οικογένειά της:

Αριθμός λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα: 255/609745-67, Δικαιούχος: ΚΛΑΜΠΑΝΟΥ ΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΙΒΑΝ : GR9401102550000025560974567

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ