Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΈρρικα Πρεζεράκου: Ξεκαθαρίζει τι συνέβη με την μεταφορά της 7χρονης Αναστασία από...

Έρρικα Πρεζεράκου: Ξεκαθαρίζει τι συνέβη με την μεταφορά της 7χρονης Αναστασία από την Αμερική

Mε ένα νέο μήνυμα στα social media, η Έρρικα Πρεζεράκου θέλησε να δώσει τέλος στα σενάρια που δημιουργήθηκαν γύρω από τη μεταφορά της σορού της άτυχης 7χρονης

Βαρύ πένθος για την Έρρικα Πρεζεράκου και την οικογένειά της. Η 7χρονη ανιψιά της, Αναστασία έφυγε από τη ζωή, μετά από τη “μάχη” της με τον καρκίνο.

Η Έρρικα Πρεζεράκου είχε μιλήσει ανοιχτά στις συνεντεύξεις της για την μικρή Αναστασία αλλά και τον αγώνα της προκειμένου να νικήσει την επάρετη νόσο.

“Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη να την κρατάνε αγκαλιά. Ξέρω πόσοι προσευχηθήκατε για την νεράιδα και ξέρω πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ”, ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Έρρικας Πρεζεράκου μετά την τραγική απώλεια.

Αυτή τη φορά μάλιστα, με ένα νέο μήνυμα στα social media, η Έρρικα Πρεζεράκου θέλησε να δώσει τέλος στα μηνύματα και στα σενάρια που δημιουργήθηκαν γύρω από τη μεταφορά της σορού της άτυχης 7χρονης.

“Διευκρίνηση. Επειδή πολλοί με ρωτάτε, δεν ζητήθηκαν ποτέ χρήματα για την επιστροφή της Αναστασίας από την Αμερική. Αν κάποιος σας πει κάτι τέτοιο ή σας ζητάει χρήματα, ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ”, έγραψε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ