Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΓλυκά Νερά: Ποιο... χέρι έστελνε μηνύματα από το κινητό της Κάρολαϊν στην...

Γλυκά Νερά: Ποιο… χέρι έστελνε μηνύματα από το κινητό της Κάρολαϊν στην «ψυχολόγο»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις λεπτομερειών από το στυγερό έγκλημα στη Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν και θύτη τον 32χρονο συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

 Ειδικότερα, στις 4 Φεβρουαρίου του 2021 η αδικοχαμένη Κάρολαϊν και ο 32χρονος δράστης αποφάσισαν να σταματήσει η 20χρονη τις συνεδρίες με την Ελένη Μυλωνοπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλου, στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, τις προηγούμενες ημέρες από την κρίσιμη αυτή ημερομηνία, η Κάρολαϊν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχουν κάνει συνεδρίες, όπου διαπιστώνονται σημαντικές εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι. Η «ψυχολόγος» προσπαθεί να λειτουργήσει κατευναστικά και στις 4 Φεβρουαρίου λαμβάνει το εξής μήνυμα από το κινητό της Κάρολαϊν: «Διακόπτουμε τις συνεδρίες, γιατί πηγαίνω πολύ καλύτερα».

Το μήνυμα αυτό φαίνεται πως προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στην «ψυχολόγο» μεγάλη έκπληξη, καθώς το κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι χαρακτηριζόταν από εντάσεις.

Η κ. Μυλωνοπούλου φαίνεται πως έστειλε μήνυμα στον σύζυγο της Κάρολαϊν. «Η Κάρολαϊν μου είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει και αυτό είναι μεγάλο λάθος», του είπε.

Ο πιλότος της απαντάει αμέσως: «Έχετε δίκιο, είναι λάθος, θα προσπαθήσω να τη μεταπείσω. Θα σας ειδοποιήσω αμέσως». Η ειδοποίηση αυτή, ωστόσο, δεν υπήρξε ποτέ…

Ποιος έστειλε το μήνυμα λίγους μήνες πριν το έγκλημα στα Γλυκά Νερά;

Επιπλέον, υπάρχει η αίσθηση ότι το μήνυμα έχει σταλεί από το κινητό της 20χρονης αλλά μετά από παρέμβαση του συζυγοκτόνου, ο οποίος δεν ήθελε να συνεχίσει αυτές τις συνεδρίες και υπάρχουν υποψίες πως εκείνος της είχε υποδείξει τι να γράψει.

Μοιάζει σαν να παίρνει τον ρόλο να μεταπείσει την Κάρολαϊν, κάτι που δεν γίνεται ποτέ, και από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο όλα δείχνουν πως η κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι επιδεινώνεται ραγδαία.

πηγη: dikaiologitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ