Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣυγχαρητήριες ευχές στον μαθητή Κωνσταντίνο Γαλανόπουλο

Συγχαρητήριες ευχές στον μαθητή Κωνσταντίνο Γαλανόπουλο

2ο Γυμνάσιο Πύργου

        Η Διεύθυνση και ο  Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Πύργου συγχαίρουμε θερμά τον μαθητή της Γ΄ Γυμνασίου του Σχολείου μας Γαλανόπουλο Κων/νο του Γεωργίου, ο οποίος διακρίθηκε στον 38ο Διαγωνισμό της Εθνικής Μαθηματικής Ολυμπιάδας «Αρχιμήδης» και προκρίθηκε στην εξάδα της Ελληνικής ομάδας που θα λάβει μέρος στη Βαλκανική  Μαθηματική  Ολυμπιάδα Νέων.

Η σπουδαία επιτυχία του μαθητή μας, ο οποίος απέσπασε  το Β΄ Βραβείο πανελληνίως, είναι αποτέλεσμα της  μεθοδικής του μελέτης και προετοιμασίας και έρχεται ως συνέχεια της  αριστείας του στους διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας από την Α΄ Γυμνασίου. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι οι άριστες επιδόσεις του Κων/νου ( όχι μόνο στα Μαθηματικά αλλά σε όλα τα μαθήματα), συνοδεύονται από υψηλό ήθος και ευγένεια. Όλα  αυτά τα χρόνια στο Σχολείο μας αγωνίζεται με διακριτικότητα, όχι με αυτοσκοπό τα βραβεία, αλλά ως άλλος Οδυσσέας απολαμβάνοντας το ταξίδι του στον μαγικό ωκεανό της Γνώσης.

Νιώθουμε μεγάλη χαρά και είμαστε υπερήφανοι για τη διάκρισή του, η οποία αποτελεί και απόδειξη ότι το δημόσιο ελληνικό σχολείο μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για την κατάκτηση υψηλών στόχων.

Απευθύνουμε τα συγχαρητήριά μας  και στην οικογένεια του που συμπαρίσταται και καθοδηγεί την πορεία του προς την κατάκτηση των στόχων του.

Κων/νε, καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά σου! «Αιέν αριστεύειν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ