Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕξωραϊσμός του χώρου της Δεξαμενής Πύργου

Εξωραϊσμός του χώρου της Δεξαμενής Πύργου

Από το δήμο μετά από πολλά χρόνια εγκατάλειψης

Πολύ συχνές είναι οι φθορές  στις εγκαταστάσεις της…

Προσπάθεια εξωραϊσμού του χώρου της Δεξαμενής Πύργου, που εδώ και πολλά χρόνια  βρίσκεται στο στάδιο της εγκατάλειψης,  γίνεται από τη δημοτική αρχή Πύργου.

Χαρακτηριστικά για την προσπάθεια αυτή, ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου  κ. Χάρης Μικελόπουλος, αναφέρει τα εξής:

«Kάνουμε μια προσπάθεια από την προηγούμενη εβδομάδα, εξωραϊσμού της Δεξαμενής μαζί με τον δήμαρχο Πύργου και τον αντιδήμαρχο Πρασίνου μετά από πάρα πολλά χρόνια εγκατάλειψης. Βρίσκομαι κάθε μέρα εκεί γιατί ο χώρος ανήκει στον Οργανισμό Πολιτισμού και νωρίτερα μιλούσα με κατοίκους της γειτονιάς οι οποίοι έχουν αγανακτήσει από τις φθορές που γίνονται συχνά-πυκνά. Μόλις χθες βράδυ έσπασαν τζάμια του κτιρίου.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι σε λίγες μέρες που θα έχουν ολοκληρωθεί τα βαψίματα και θα μπει και πράσινο, δεν θα έχουμε ίδιες εικόνες. Δεν μπορείς να έχεις μέρα-νύχτα κάποιον να φυλάει τον χώρο, είναι η πραγματικότητα. Τις φθορές τις προκαλούν δυστυχώς παιδιά. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, παρά μόνον να το μεταδώσετε, όποιος μπορεί το μήνυμα ότι ο δημόσιος χώρος χρειάζεται την φροντίδα μας. Καταλαβαίνω παιδιά είναι, δεν μπορείς να τα ελέγξεις κάθε στιγμή, ούτε να τα τιμωρήσεις, αλίμονο. Μιλήστε τους τουλάχιστον, πείτε τους μια κουβέντα παραπάνω. Είναι ο μόνος τρόπος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ