«Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μου»

Νίκη Κλαμπάνου

Ο απλός κόσμος της Ηλείας έδειξε για ακόμα μία φορά πως ξέρει να στέκεται δίπλα στον συνάνθρωπο όταν υπάρχει πραγματική ανάγκη. Ο «Γολγοθάς» της Νίκης Κλαμπάνου και της οικογένειάς της, οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τα προβλήματα υγείας του παιδιού της, βρήκαν τις καρδιές του κόσμου ανοιχτές και ζεστές. Από το υστέρημά τους οι πολίτες βοήθησαν οικονομικά τη Νίκη και η Νίκη τους ευχαριστεί από καρδιάς.

«Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τον απλό κόσμο που στάθηκε δίπλα μου όλες αυτές τις ημέρες. Η αγάπη σας με συγκίνησε πολύ. Η βοήθεια που μου προσφέρατε ήταν πολύτιμη για εμένα και την οικογένειά μου. Θέλω να εκφράσω τις πιο ειλικρινείς μου ευχαριστίες σε όλους σας. Μου σταθήκατε όλοι σαν οικογένεια, ειλικρινά σας ευχαριστώ!», τονίζει σε δήλωσή της.

Υπενθυμίζουμε πως η Νίκη έχασε τον αγαπημένο της σύζυγο Άγγελο Φιλιππόπουλο, τον Αύγουστο του 2018 σε εργατικό δυστύχημα στη μονάδα επεξεργασίας υποπροϊόντων κρέατος Fargeco. Η Νίκη Κλαμπάνου άτομο με αναπηρία, μεγαλώνει μόνη της δύο ανήλικα παιδιά στον Σταφιδόκαμπο του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Το μικρότερο από τα παιδιά της, ένα τρίχρονο κοριτσάκι αντιμετωπίζει σοβαρά θέμα υγείας που απαιτούν συνεχή ιατρική παρακολούθηση ιατρική και χειρουργικές επεμβάσεις. Όλα αυτά, ενώ η Πολιτεία έκοψε (!) το αναπηρικό της επίδομα προκειμένου να της δώσει μια κουτσουρεμένη σύνταξη χηρείας! Παράλληλα, η υπόθεση για την αποζημίωση της οικογένειάς της από την Fargeco δεν έχει εκδικαστεί ακόμα και ούτε προβλέπεται στο άμεσο μέλλον, λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Για όποιον θέλει να βοηθήσει την Νίκη Κλαμπάνου και την οικογένειά της:

Αριθμός λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα: 255/609745-67, Δικαιούχος: ΚΛΑΜΠΑΝΟΥ ΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΙΒΑΝ : GR9401102550000025560974567

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ