Παράδοση τροφίμων στους φιλοξενούμενους στο Άσυλο Ανιάτων « Νέα Βασιλειάς»

Από τον Πολιτιστικό  Σύλλογο  Τραπεζικών Υπαλλήλων  Ν. Ηλείας

Αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Υπαλλήλων  Ν.Ηλείας, επισκέφτηκε το Άσυλο Ανιάτων’ « Ν.Βασιλειάς» και παρέδωσε  ικανή ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας για τις ανάγκες των  ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας.

          Κατόπιν, τα μέλη της αντιπροσωπείας μετέβησαν στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, όπου ο Δήμος Πύργου συγκεντρώνει τρόφιμα για τους ενδεείς συνανθρώπους μας που πλήττονται από την υγειονομική και οικονομική κρίση και παρέδωσαν κι εκεί ποσότητες τροφίμων ..  

         Οι επισκέψεις  αυτές είχαν  και συμβολική σημασία, να  μεταδώσουν το αισιόδοξο μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου ,της Αγάπης, της Ελπίδας, της Αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στους αναξιοπαθούντες και πάσχοντες

  Στο  Πάρκο μάλιστα ήταν παρών, ο Δήμαρχος Πύργου κ.Τάκης Αντωνακόπουλος, ο Αντ/ρχος κ. Γιάννης Αργυρόπουλος, ο υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού κ. Γιάννης Πλεμμένος και η Επιτροπή παραλαβής .Σε δηλώσεις του τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι υπόλοιποι, τόνισαν την αξία του Εθελοντισμού και της Προσφοράς στον Συνάνθρωπο, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους στους παρευρισκόμενους και  συντελεστές της προσπάθειας αυτής.

          Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων είπε:
         ”Ακολουθώντας ανελλιπώς την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη μας, πήγαμε πρώτα στο Ευαγές Ίδρυμα «Ν.Βασιλειάς», τιμώντας τους απόμαχους της ζωής, αλλά και σημαντικότατο έργο της Μητρόπολης μας. Κατόπιν στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή να συνδράμουμε στην προσπάθεια του Δήμου   Εμείς, όπως ασφαλώς γνωρίζετε, πέραν του ευρύτατου πολιτιστικού έργου μας, που αναγκαστικά αναστείλαμε, έχουμε μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας, στους αναξιοπαθούντες ,στους μοναχικούς ανθρώπους  και στην κοινωνία μας γενικότερα. Ετσι, παραδώσαμε τρόφιμα και είδη διαρκείας για να μοιραστούν στους συμπολίτες μας..Μέρος του κόστους καλύφτηκε από εισφορές συναδέλφων αλλά και από το ταμείου του Συλλόγου μας.  “

Με την ανταλλαγή ευχών ολοκληρώθηκε αυτή η διπλή εκδήλωση Αγάπης και Προσφοράς.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ