Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠαγκόσμια πρωτιά: Ο Γιάνννης Λυμπέρης παρουσίασε ηλεκτρονική πλατφόρμα που λειτουργεί στο Δήμο...

Παγκόσμια πρωτιά: Ο Γιάνννης Λυμπέρης παρουσίασε ηλεκτρονική πλατφόρμα που λειτουργεί στο Δήμο Ήλιδας από το 2018… Δική του καινοτομία!

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ – ΜΕΡΑ»

Σχετικά με την ηλεκτρονική πλατφόρμα καταγραφής αιτημάτων των συμπολιτών μας novoville και την λειτουργία της στον Δήμο Ήλιδας, ο Γιάννης Λυμπέρης ή δείχνει για πολλοστή φορά την άγνοιά του ή συνειδητά προσπαθεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.

Κύριε Λυμπέρη, αν δεν γνωρίζετε πότε ξεκίνησε το novovilleτη λειτουργία του στον Δήμο Ήλιδας, ρωτήστε τις υπηρεσίες σας ή ενημερωθείτε από την ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Ήλιδας.

Για την ιστορία, σας αναφέρουμε ότι, η συγκεκριμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα άνοιξε για τα ον Δήμο μας τον Σεπτέμβριο του 2018 και μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019 που εσείς αναβάλατε τα ηνία του Δήμου λειτουργούσε κανονικά από τις υπηρεσίες.

Από το 2019 που αναλάβατε δήμαρχος μέχρι σήμερα, η ηλεκτρονική πλατφόρμα βρίσκεται σε αδράνεια.

Σήμερα κατανοούμε ότι αυτό συνέβη για να ξεχαστεί και να παρουσιαστεί και πάλι ως δική σας καινοτομία. Ωστόσο, δεν απευθύνεστε σε ιθαγενείς, που μοιράζοντας καθρεφτάκια θα ξεχάσουν τις ημέρες και τα έργα σας.

Άλλωστε, εκτός από την επικοινωνία υπάρχει και η ουσία, όπως και η πραγματικότητα και από εκεί φαίνεται να απέχετε έτη φωτός.

Η πόλη είναι γεμάτη λακκούβες, βλάβες, καμένες λάμπες, χόρτα, σπασμένους κάδους και πολλά ακόμα κακώς κείμενα.

Αυτά σας τα υπενθυμίζουν καθημερινά οι συμπολίτες μας, που τα βλέπουν και τα ζουν και δεν χρειάζεται να μεσολαβήσει ηλεκτρονική πλατφόρμα για να λυθούν, αλλά να υπάρχει η πολιτική βούληση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ