ΟΧΙ στην Βία. ΟΧΙ στην Κακοποίηση

17 άνθρωποι από τον χώρο του θεάτρου, της μουσικής, του αθλητισμού, του βιβλίου, του μόντελιγκ, της ψυχικής υγείας και της δικαιοσύνης ένωσαν τις φωνές τους για να στείλουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα ενάντια σε κάθε είδους βία.

Η IP Projects που έχει ταυτιστεί με την τέχνη, τα εικαστικά και την μόδα, εν μέσω πανδημίας, θέλοντας να στηρίξει όλους εκείνους που έχουν δεχθεί κακοποίηση κάποια στιγμή της ζωής τους, συνεργάστηκε αυτή τη φορά με ανθρώπους όπου το επάγγελμά τους έχει συνδεθεί άμεσα ή έμμεσα με την βία και την κακοποίηση. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, συγγραφείς, αθλητές, μοντέλα, ψυχολόγοι και δικηγόροι, μίλησαν με τη δική τους φωνή…με λέξεις που ακούμε συχνά από τους θύτες και τα θύματα.

Στο βίντεο συμμετείχαν οι ηθοποιοί, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Ελευθερία Μπενοβία, Μάρα Δαρμουσλή, Ευγενία Παναγοπούλου, Μαρία Παπαφωτίου, οι τραγουδιστές, Ζωή Παπαδοπούλου και Παναγιώτης Ραφαηλίδης, οι συγγραφείς, Αναστασία Κορινθίου και Γιώργος Γιώτσας, τα μοντέλα, Αναστασία Περράκη και Μάνος Βροντζάκης, οι αθλητές, Αγγελική Χατζηρήγα και Αντώνης Χατζηρήγας, οι ψυχολόγοι, Στέλλα Αργυρίου και Δημήτρης Σταράκης και οι δικηγόροι, Χριστίνα Καλαπόδη και Άγγελος Βουράκης.

  • Κείμενο: Αναστασία Κορινθίου
  • Σκηνοθεσία-μουσική: Αντώνης Σωτηρόπουλος
  • Make up και Hairstyling: Κωνσταντίνα Καραμπότση και Πάνος Ροδόπουλος.
  • Διεύθυνση Παραγωγής-Δημόσιες Σχέσεις: Μαρκέλλα Σαράιχα.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ