Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚλειστές οι Υπηρεσίες της Π.Ε. Ηλείας σήμερα και αύριο

Κλειστές οι Υπηρεσίες της Π.Ε. Ηλείας σήμερα και αύριο

Θετικοί στον κορωνοϊό τρεις εργαζόμενοι

Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα και αύριο οι Υπηρεσίες που στεγάζονται στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στον Πύργο, με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, η οποία ελήφθη μετά τον εντοπισμό τριών θετικών κρουσμάτων στον κορωνοϊό σε εργαζόμενους, και την σχετική εισήγηση της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Ηλείας.

Οι εν λόγω εργαζόμενοι δεν έχουν προσέλθει στην εργασία τους ενώ ήδη οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Π.Ε Ηλείας έχουν προχωρήσει στην εφαρμογή του Πρωτοκόλλου Διαχείρισης Κρούσματος του ΕΟΔΥ. Στο πλαίσιο αυτό, οι Υπηρεσίες που στεγάζονται στο κτίριο του Διοικητηρίου, μέχρι και αύριο Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021, δεν θα λειτουργήσουν για το κοινό, και οι εργαζόμενοι δεν θα προσέλθουν στην εργασία τους. Παράλληλα, από το αρμόδιο κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Ηλείας βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών των εργαζομένων που βρέθηκαν θετικοί, ενώ έχει προγραμματιστεί και απολύμανση σε όλους τους χώρους του κτιρίου.

Οι Υπηρεσίες της Π.Ε Ηλείας θα επαναλειτουργήσουν κανονικά από την Πέμπτη 1η Απριλίου 2021, ενώ κατόπιν επικοινωνίας του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιαννόπουλου με τον ΕΟΔΥ, την ίδια ημέρα οι εργαζόμενοι θα μπορούν να υποβληθούν σε διαγνωστικά τεστ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ