Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΟι μεγάλες στιγμές του 1821 μέσα από έργα ζωγραφικής

Οι μεγάλες στιγμές του 1821 μέσα από έργα ζωγραφικής

Κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου

«Ζωγραφείστε τους ήρωες του 1821» είναι ο τίτλος της δράσης του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΟΠΠ, στη δράση θα συμμετέχουν  όλες οι ηλικίες, μικροί και μεγάλοι.

 «Βάλτε την φαντασία σας και γεμίστε με εικόνες και χρώματα τα χαρτιά σας. Στείλτε μας τα έργα σας υπογεγραμμένα ευκρινώς με μήνυμα στο inbox των σελίδων του Δήμου Πύργου (Δήμος Πύργου/Μunicipality of Pyrgos). Και του ΔΟΠΠ (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου).Όλα τα έργα θα εκτεθούν δημόσια σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί. Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες με παράλληλες βραβεύσεις» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Λογότυπο για το 1821

Στο μεταξύ με επιμέλεια και προσωπική σχεδίαση του προέδρου του ΔΟΠΠ κ. Χάρη Μικελόπουλου, δημιουργήθηκε το λογότυπο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

«Η σκέψη ήταν απλή και λιτή ως προς το δημιουργικό. Μια πινελιά από το γαλάζιο της πατρίδας μας και φτάνει στην ζωγραφιά της σημαίας μας με τονισμό των 200 χρόνων με υπερμεγέθη γραμματοσειρά και φόντο πίνακα ζωγραφικής επεξεργασμένο με μια από τις ηρωικές μάχες. Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού θα προχωρήσει σε δράσεις και εκδηλώσεις εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, ξεχωριστές και δημιουργικές» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μικελόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ