Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚαταγγελία για αυταρχική και απαξιωτική συμπεριφορά

Καταγγελία για αυταρχική και απαξιωτική συμπεριφορά

Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας- Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου

Για απαξιωτική συμπεριφορά προς τους εργαζομένους της Νοσηλευτικής Μονάδας πύργου κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο σύλλογος Εργαζομένων σε ανακοίνωση που έχει κοινοποιηθεί προς την ΑΔΕΔΗ και την ΠΟΕΔΗΝ. Ειδικότερα στην επιστολή την οποία συνυπογράφουν η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας ΜαλβίναΚερερέ και ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Μυλωνάς επισημαίνεται χαρακτηριστικά: «Το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου καταγγέλλει την αυταρχική και απαξιωτική συμπεριφορά του Διοικητή του Νοσοκομείου Πύργου κ. Χριστόπουλου.

Ο οποίος με απρεπή και απαξιωτικό τρόπο χαρακτήρισε την πρόεδρο του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων ως «τελευταία τρύπα του ζουρνά» για έγγραφο που έχει καταθέσει ο σύλλογος για θέματα που άπτονται την προφύλαξη και την ασφάλεια των εργαζομένων και των ασθενών – πολιτών από την πανδημία covid-19. Η συμπεριφορά αυτή καταδεικνύει την στάση του διοικητή για τους εκπροσώπους και κατ επέκταση για τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Πύργου.

Το ΔΣ δηλώνει ότι δεν εκφοβίζεται αλλά με τόλμη και αποφασιστικότητα θα συνεχίζει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ